Víkend bojových sportů v NC Královo Pole

Termín: 8.10.2016 9.10.2016
Vstupné:

ZDARMA

8říj - 9říj celý den

Žánr: sport


Nejbezpečnější místo v Brně bude o víkendu v Králově Poli

Poslední z řady SPORTOVNÍCH VÍKENDŮ v Nákupním centru Královo Pole je věnován bojovým sportům a věřte, že bude z čeho vybírat. V nákupním centru se 8. a 9. října představí řada profesionálů ovládajících bojová umění 

Na své si přijdou fanoušci obranných i útočných bojových sportů, děti i rodiče. Celkem se během VÍKENDU BOJOVÝCH SPORTŮ představí sedm bojových stylů -  od Koreje až po Brazílii, jako například AIKIDO, TAEKWON-DO, CAPOEIRA, KICKBOX, KARATE nebo japonská cesta meče v podání KENJUTSU. Připraveny jsou workshopy, ukázky jednotlivých bojových umění i kurzy sebeobrany.  

Kromě bojových exhibicí čekají na zájemce také ochutnávky zdravé a sportovní výživy, přístroje na měření tělesných hodnot a odborníci na nutriční poradenství. Zákazníci se mohou zapojit také do soutěže o věcné ceny a slevové poukazy. Ve vybraných prodejnách čekají na zákazníky speciální víkendové slevy.

Prezentace bojových sportů bude probíhat po celém nákupním centru od 10 do 17 hodin v oba víkendové dny. Moderovaný program poté od 14 do 17 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Víkend bojových...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...