Na vlastní pěst po Svaté zemi

Na vlastní pěst po Svaté zemi

Adresa:

Brno, Jezuitská 1

Termín: 17.6.2016

17červen pátek 19:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Prožijte s námi jedinečné putování po Izraeli a Palestině - jednom z nejrozmanitějších území, posvátném pro tři velká náboženství - judaismus, křesťanství, islám. Navštivte s námi nejposvátnější místa a nejstarší památky a zároveň se nechte unést moderním způsobem života, kdy i přes dlouho dobý konflikt dokážou lidé žít pospolu jako rovný rovnému.

Prožijte s námi dobrodružství, během kterého jsme navštívili moderní a pulzující metropoli Tel Aviv či Staré Město Jeruzaléma, kde nás ráno probouzeli muezzini ze Skalního dómu a zvony Chrámu Božího hrobu. Přidejte se k nám nacestu autem k Mrtvému moři se zajímavými odbočkami, ať už k nejstaršímu stále osídlenému městu na světě - Jerichu, k místu narození Ježíše Krista v Betlémě nebo k pravoslavnému klášteru Mar Saba.

Před východem Slunce s námi vystoupejte Hadí stezkou na pevnost Masad a - symbol posledního židovského odporu proti Římské říši. Vydejte se s námi do Země zaslíbené. Z důvodu velkého zájmu o přednášky, jsme se rozhodli zavést předprodej rezervacii. Kapacitu máme jen na 50 míst, tak si jedno rychle zajisti:) https://www.smsticket.cz/vstupenky/7189-na-vlastni-pest-po-svate-zemi

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na vlastní pěst po...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...