Scrapbook - kuchařka či zápisník

Scrapbook - kuchařka či zápisník

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 31.5.2016
Vstupné:

390

31květen úterý 17:30

Žánr: ostatní akce


Ponořte se s námi do kouzelného světa scrapbooku a vytvořte si originální alba, kuchařku nebo třeba zdobené dárkové krabičky…

Co vás čeká v kurzu SCRAPBOOK - KUCHAŘKA ČI ZÁPISNÍK

Scrapbooking je souhrnný název pro veškeré papírové tvoření. Společně nahlédneme do tohoto kouzelného světa. Na kurzu Vás naučím pracovat s různými scrapbookovými materiály a pomůckami. Necháme pracovat Vaši fantazii, budeme si hrát s barvami, s písmem, s dekoracemi a budeme kombinovat různé techniky. Zjistíte, že i se zbytky papírů se dá kouzlit. 

Pomocí scrapbooku si spolu vytvoříme jedinečný zápisník nebo knihu na Vaše oblíbené rodinné recepty. 

Co se naučíte:

Na kurzu vás naučím pracovat s různými scrapbookovými materiály a pomůckami - Big-shot, řezačka, raznice, razítka a další. Budete schopni tyto pomocníky nejen používat, ale i kombinovat různé materiály. 

Na kurzu si můžete také prohlédnout všechny scrapbookové pomůcky na vlastní oči, osahat je a vyzkoušet ještě dřív, než se je třeba rozhodnete pořídit i domů. 

Získané znalosti budete mít možnost využít a rozšířit na některém z pokračovacích kurzů, kde se budeme věnovat například různým možnostem využití přístroje Big Shot, vytváření fotoalb či kalendářů nebo zdobení dárků.

Co si odnesete:

Z tohoho kurzu si kromě nových dovedností a radosti z tvoření odnesete i malý praktický výrobek, jako je například kniha na recepty nebo zápisník, vhodné i jako milý dárek třeba pro Vaši kamarádku či maminku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Scrapbook - kuchařka...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...