Jóga smíchu

Jóga smíchu

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 29.5.2016
Vstupné:

0

29květen neděle 17:30

Žánr: ostatní akcesetkánídětské


Smích je náš nejpřirozenější lék. Nečekejme na náhodu a pojďme si ho společně prožít a užít! Těším se na společný smích!

Co vás čeká v kurzu JÓGA SMÍCHU

Koncept jógy smíchu je založen na myšlence, že se každý můžeme smát bez důvodu. Základem této aktivity je kombinace smíchu a jógového dýchání (Pranayamy). Smích se vyvolává pomocí speciálních cvičení, která jsou založená na skupinové dynamice, očním kontaktu a dětské hravosti. 

Co s námi zažijete:

Příjemné chvíle s jógou smíchu, rozcvičení smíchosvalů, smíchocviky a hravé aktivity, meditace smíchu, relaxace a společné sdílení na závěr. 

Vyzkoušíte si, že se můžete smát bez důvodu, znovu „objevíte“ dětskou hravost a napumpujete své tělo pozitivní energií. 

Kontraindikace:

Smích je fyzická aktivita a dochází k námaze nejen bránice ale i celé řady dalších svalů. Všichni účastníci se účastní této aktivity na vlastní zodpovědnost. Obecně se nedoporučuje účast např. těhotným ve vyšším stádiu těhotenství, lidem s vysokým krevním tlakem, vážnějšími psychickými poruchami, chronickým kašlem, krvácejícími hemeroidy, epilepsií, srdečními chorobami, těžkými bolestmi páteře, s kýlou a po čerstvé (do 3 měsíců) chirurgické operaci. V případě nejasností, konzultujte vše nejdříve s lektorkou a následně i s Vašim ošetřujícím lékařem. 

Co s sebou:

Vezměte si pohodlné oblečení na převlečení, láhev s vodou, podložku na ležení (např. karimatku) a chuť se smát. Vhodné je přibalit si také mikinu/svetr/teplé ponožky případně lehkou deku či polštářek pro větší pohodlí při závěrečné meditaci smíchu a relaxaci vleže. 

Co si odnesete:

Díky osobnímu prožitku smíchu v různých podobách získáte praktické tipy, jak se smát častěji v každodenním životě. Vyzkoušíte si nejen na vlastní bránici účinky delšího smíchu a zažijete, jaké to je smát se celým tělem a duší. 

Cena:

Dobrovolný příspěvek v rámci ekonomiky Dar za dar. Každý může zaplatit v penězích tolik, kolik mu celý večer přinesl, dle svých možností. Jedná se o tradiční výstupné na konci setkání. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jóga smíchu

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...