Poklad + předfilm Strom

Poklad + předfilm Strom

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 1.5.2016

1květen neděle 21:00

Žánr: ostatní akce


Předfilm Strom: trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EFQ2zN4SifE Krátkometrážní film Lucie Sunkové Strom je metaforou o podobnostech v životech lidí a stromů, lyrickou básní na téma zrození a smrti, básní o plynutí času lidí a je obklopující přírody, podobenstvím o rodičovství a překračování hranic jednoho /nejen/ lidského života.

Je to příběh o vztazích, o zdánlivé beznaději i šťastném příslibu. Zvolená technika malby na sklo je ryzím básnickým prostředkem pro takovýto příběh a zároveň ve své pracnosti a výtvarnosti další metaforickou rovinou celku. Poklad trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Rw5Gs7-cAAk Třiatřicetiletý Costi vede klidný život. Večer rád čte pohádky svému šestiletému synovi, jejich oblíbencem je Robin Hood.

Costi vidí i sám sebe jako hrdinu – ochránce utiskovaných a bijce nehodných. Jednou večer ho soused poctí nečekanou návštěvou a svěří mu tajemství: je přesvědčený, že na zahradě jeho babičky je zakopán poklad,. Jeslti si Costi vypůjčí detektor kovů a pomůže mu poklad najít, dá mu polovinu toho, co najdou. Costi je nejprve skeptický, nakonec ale neodolá. Dva komplicové mají víkend na to, aby poklad vypátrali.

Navzdory všem překážkám se Costi nenechá odradit. Pro svého syna a ženu je opravdový hrdina – nikdo a nic ho nezastaví…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Poklad + předfilm Strom

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...