Jak na pokojové rostliny

Adresa:

Brno

Termín: 21.3.2016
Vstupné:

290

21březen pondělí 17:30

Žánr: ostatní akceseminářkurzykurz


Co vás čeká na semináři JAK NA POKOJOVÉ ROSTLINY

Na tomto semináři si mimo jiné řekneme, kolik světla a zálivky potřebují pokojové rostliny - podle toho, odkud pocházejí (kaktusy, sukulenty, tropické rostliny, dřeviny, orchideje, bromélie, tilandsie, masožravky...), jaké mají nároky na teplotu, přihnojování a kdy odpočívají. Dozvíte se, jak je přimět kvést, jak rozmnožovat a co udělat, když je napadnou jejich nepřátelé - roztoči, hmyz, kočky a nezbedné děti :-) Budu Vás také varovat před jedovatými a nebezpečnými rostlinami. Dám Vám i pár tipů, aby rostliny doma přežily během Vaší dovolené. 

Povíme si také něco o netradičních způsobech pěstování rostlin - hydroponie, květinové stěny, kokedamy, aerária, samozavlažovací nádoby. Naučím Vás to, co by si přála i nejedna žena - omladit Vaši starou pokojovou rostlinu. 

Prakticky si vyzkoušíte přesazování a řízkování rostlin, prohlédnete si nejnovější kultivary a bude i čas na Vaše konkrétní dotazy. Malou rostlinku dostanete jako dáreček, a pokud se Vám zalíbí některá z vystavených rostlin, můžete si ji za nevelkou úplatu odnést domů, aby zkrášlovala Váš byt nebo dům. 

Kurzy jsou vhodné pro dospělé a děti od 12 let. Maximální počet účastníků je 10 lidí/kurz.

Kurz trvá cca 2 hodiny. V ceně kurzu je zahrnuto odborné vedení lektora, zapůjčení všech potřebných pomůcek a drobné občerstvení. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak na pokojové rostliny

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...