Vydejte se s dětmi do minulosti a poznejte kousek z běžné denní historie zámku v Rájci nad Svitavou, letního sídla rodiny Salmů. Se zkrácenými prohlídkami Vám na to bude stačit maximálně 30 minut.

V letošním roce připravil státní zámek v Rájci nad Svitavou pro dětské návštěvníky speciální prohlídky jižního křídla prvního patra. S průvodcem se podíváte do soukromých pokojů kněžny a knížete ze Salmu. Vybavení pokojů i povídání přiblíží každodenní život na zámku v druhé polovině 19. století. K vidění budou nejen společné místnosti jako jídelna a velký salón, ale i ložnice a pracovny. Zkrácené prohlídky zavítají dokonce i ke koupelně a do loveckého salónu plného trofejí z okolních lesů.

Zkrácené prohlídky jsou připraveny po celé léto, od 1. 7. 2021 do 29. 8. 2021, od úterý do neděle vždy v 11:00. V případě zvýšeného zájmu budou vypsány další termíny, na podrobnosti se ptejte na pokladně zámku. Kapacita je omezena dle aktuálních vládních nařízení. Školní třídy/tábory si mohou domluvit individuální termín Zkrácené prohlídky na tel. +420 516 432 013.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

28duben neděle 14:00

11bře - 1kvěcelý den

4květen sobota 13:45

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin divadla DIP

, Lazaretní 925/9, 615 00 Brno-Židenice Divadlo

Ubytování v okolí akce Zkrácené prohlídky...

Wellness hotel PanoramaBlansko (4.2 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (8.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (8.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...