Staré pecky vstupují do sezóny 2021 KONEČNĚ S DIVÁKY.

Druhý prázdninový víkend zamíří tato úspěšná GIGA SHOW do jednoho z nejkrásnějších amfiteátrů, do MIKULOVA. A to se superhvězdnou sestavou hostů. Kromě hostů tradičních se poprvé před diváky v rámci Starých pecek představí naživo Helena Vondráčková, které se zkušenost z SP5 narozeninového mejdanu líbila natolik, že přijala pozvání i na koncertní verzi. Stejně tak i Jan Bendig nebo skupina Lunetic. Naprostou bombou je ale zcela premiérové vystoupení pana Dalibora Jandy, který na Starých peckách vystoupí po dlouhé pauze vůbec poprvé.
 
Staré pecky vstupují do druhé a ještě větší sezóny. Těšíme se na Vás i v připravovaných dalších destinacích. 
 
Cena předprodeje vstupenek na Staré pecky v Mikulově byla nedopatřením vyšší, než je skutečná cena vstupenek. Rozdíl vstupného (200,-Kč/ks) Vám bude během následujících dní automaticky vrácen zpět na účet, ze kterého byla objednávka zaplacena.
Za tajemnou maskou tlusté postavičky Kapitána Dema se skrývá Jiří Burian, známý z kapel Southpaw nebo Ghostmother. V současné době také z hudebního projektu Republic Of Two. Kapitán se za svůj rap nemusí stydět. Sarkasmus mu...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mikulov Akce v obci Mikulov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Leoš Mareš a hosté

Ubytování v Renesančním doměMikulov (971 metrů)

Terasa Pension & WinebarMikulov (996 metrů)

Ubytování KroupaDolní Dunajovice (5.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?