KALI a Peter Pann "ALE NE SHOW" Veselí nad Moravou

Adresa:

Veselí nad Moravou, Areál Komár

Termín: 8.8.2020
Vstupné:

250 Kč / 280 Kč v předprodeji, na místě 300 Kč

8srpen sobota 20:00

Žánr: koncerty


Koloman Magyary, momentálně nejúspěšnější slovenský rapper, který vystupuje pod uměleckým jménem Kali, vyrazil v srpnu na koncertní šňůru po Moravě. Svoji „ALE NE SHOW!“ představí společně s producentem Peterem Pannem a dalšími hosty v sobotu 8. srpna 2020 ve Veselí nad Moravou.

Největší hity Kaliho jako „Koniec je nový začiatok“, „Kto to povedal?“, „Užívám si to“, „NIKTO“, „Dezert“ ale i songy z posledního alba „ALE NE“ zazní druhou srpnovou sobotu od 22 hodin v areálu Komár ve Veselí nad Moravou. „Jsem rád, že se po delší přestávce opět můžeme vrátit na stage a doufám, že si lidé přijdou s námi koncert pořádně užít,“ řekl rapper Kali.

Během turné se představí společně s dalšími slovenskými interprety jako je talentovaná slovenská zpěvačka Claudia, hudební uskupení Terapie nebo charismatický DJ JAY JAY. „KALI se rozhodl vytáhnout na koncerty celý label Kali Record a návštěvníci tak budou mít neopakovatelnou možnost vidět všechny pohromadě,“ vysvětlil Lukáš Lauman za pořádající agenturu Backstage agency. O after party se postarají DJs Coolby a Yannick.

Areál Komár se návštěvníkům otevře ve 20 hodin, koncert začíná ve 22 hodin a od 23 hodin na něj naváže oficiální after party.

Vstupenky jsou v předprodeji na goout.net. Cena vstupenky v 1. vlně je 250 Kč a ve 2. vlně 280 Kč a místě 300 Kč. Děti do 150 cm v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma. Návštěvníci se mohou přijít bavit samostatně i na after party za 100 Kč.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

24listopad neděle 18:00

11říjen pátek 20:00

Koncert JuKi Band & Veronika

, Dominikánské nám. 656/2 Koncert

Ubytování v okolí akce KALI a Peter Pann "ALE...

Wellness hotel FilipovJavorník (17 km)

Vinný sklep KrýsaKyjov (19 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (19.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?