Vodní losovaný pivovarský fotbálek

Vodní losovaný pivovarský fotbálek

Adresa:

Prace, Ponětovská 161

Termín: 1.8.2020 2.8.2020
Vstupné:

0

1srp - 2srp celý den

Žánr: sport


Registrace přijímáme za jednotlivce osobně na stánku případně od 18.7. (pokud bude ještě volno) na emailu: info@hd-pro.cz, do emailu uveďte, jméno, příjmení, věk, tel. číslo: potvrzená registrace bude po zaplacení poplatku 200 Kč.

Ceny: 1. místo: 3 x 30l sud piva + drobné ceny od pivovaru 2. místo 3 x 10l sud piva 3. místo 3x dárkové balení piv + drobné ceny 4. místo 3x dárkové balení piv 5. - 16. drobné ceny

V sobotu a neděli uspořádáme vodní fotbálek, který bude losovaný, tudíž se můžete přihlásit sami za sebe a třeba k vám padne blízký kámoš, štangasta, Pracák, přespolní nebo lempl, to už bude volba losování. Hrát se bude na hřišti 17 x 9m a to 3 na 3 případně dle domluvy 4 na 4. Budeme hrát čistý čas minimálně 2 x 4 min, záleží dle přihlášených hráčů. V sobotu je v plánu odehrát základní skupiny a v neděli pák dohrajeme postupující ze základní čísti. Je možnost si samozřejmě vzít s sebou stan a v areálu přespat.

Po celou dobu turnaje bude k dispozici občerstvení i speciality na grilu, během soboty bude polední pauza cca 2 hodinky pro všechny hráče na jídlo a vytrávení, v tuto dobu bude k dispozici vodní fotbálek dětem, rovněž se děcka můžou vyblbnout v neděli odpoledne po skončení turnaje, ke všemu bude po celou dobu k dispozici skákací hrad pro děcka. Možnost stanování i s dětmi, zajištění hudby případně promítání není problém.

HARMONOGRAM: 30.7. Uzavření registrace (případně při zaplnění kapacity) 31.7. Losování živě zde v události hráčů a týmů (při obsazení turnaje budeme losovat dříve a předáme kontakty i na spoluhráče pro seznámení) 1.8. 8:00 - sraz týmů seznámení hráčů 9:00 - zahájení turnaje 12:00 - pauza na oběd, prostor pro řádění dětí 14:00 - pokračování turnaje 20:00 - předpokládaný konec základní části 2.8. 10:00 - dohrávka turnaje 14:00 - ?? prostor pro děcka

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Brně Akce v obci Prace

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vodní losovaný...

Wine Wellness Hotel AmandeHustopeče (22.4 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (22.4 km)

Vinný sklep a penzion HerbenkaHustopeče (22.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...