Základy kresby a malby

Adresa:

Brno, Dvořákova 13

Termín: 23.9.2019 27.1.2020

23zář - 27led celý den

Žánr: ostatní akcekurz


Kresba je základem výtvarného umu a tedy i základním kamenem pro malbu a jiné techniky. Společně s lektorkou se naučíte různými technikami zobrazovat realitu a přenést tak svět, který vidíme kolem nás od oka, přes ruku na papír. Protože cvik dělá mistra a je třeba kreslit, kreslit a malovat.Budeme se věnovat kresbě tužkou, uhlem, pastelkami, pastelem, perem a tuží, ale i jinými médii a postoupíme i k malbě akvarelem, akrylem a temperou. Budeme zkoušet různé materiály podkladu a témata od perspektivy, zátiší, přes portrét až k figuře. Lektorka se bude během kurzu každému věnovat dle jeho potřeb, schopností a zvolené techniky, kurz je vhodný pro rozšíření vlastních schopností, ale i jako příprava na umělecké školy.

Komu je kurz určen?
Všem, kteří chtějí získat základy kresby (začátečníci), nebo si své znalosti a dovednosti více prohloubit (pokročilí), odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností a získat nové znalosti.

Základní informace o kurzu a cenách:

Zimní semestr bude probíhat od 23. září 2019 do 31. ledna 2020 (svátky jsou 21. 12. 2019 – 5. 1. 2020), kurz proběhne každé pondělí: 19:15-21:15 hodin. Proběhne tedy 15 lekcí, týden 27. – 31. 1. je určen pro náhrady (případně je, po předchozí domluvě, možné si kurz nahradit v rámci jiného kurzu během daného semestru).

Cena celého kurzu je 3000 Kč, pro přihlášení prosím využijte formulář na této stránce.
Do kurzu je možné se přihlásit i v jeho průběhu – cena vám pak bude snížena o lekce, kterých jste se neúčastnili.
Možností je se přihlásit i na jednotlivé lekce. Cena jednorázové lekce je 200 Kč. Je nutné se dopředu přihlásit na email info@malujemespolu.cz nebo na telefonním čísle 732 356 691.

Počet účastníků kurzu je omezen na 8, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Co na kurz?

Materiál pro kresbu je v ateliéru k dispozici. Je však možné si přinést vlastní pomůcky (pastelky, pastely), aby jste se s nimi naučili pracovat. Věci je možné si nechávat uložené v ateliéru. S čímkoliv vám rádi poradíme, ať už před kurzem nebo na první lekci (vždy před začátkem kurzu posíláme email se základními informacemi ke kurzu.

Kurz povede Zuzana Aligerová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Základy kresby a malby

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...