Rumová degustace - Úvod do rumového světa

Adresa:

Brno, Jezuitská 3

Termín: 25.4.2019
Vstupné:

690

25duben čtvrtek 19:00

Žánr: ostatní akce


Máte rádi rum? Avšak nejste si jisti jak je vyráběn nebo jak chutná melasa nebo co to znamená Agricole rhum? Přáli byste si o něm dozvědět více než jen z popisů Heureky? Přijďte na degustaci "Úvod do rumového světa", kde Vám odkryji spoustu dalších tajemství. Pro rezervaci a zakoupení vstupenky kontaktujte přímo RumMe - Rumové degustace

"Jsem barmanem, rumovým ambasadorem a zakladatem RumMe - Academy. Můj život tančí v rytmu rumů. Jejich tajemství odhaluji přes 5 let. Moje poselství je "učit lidi pít". Učím, jak si vychutnat každý doušek rumu s co největším zážitkem, k tomu připojuji vyprávění o jeho historii, původu, výrobě a dalších zajímavostech."

Těšit se můžete na 7 vzorků vyhlášených rumů napříč světovým spektrem. V úvodu vás uvítáme welcome drinkem (samosebou v něm bude i rum), budete mít možnost seznámit se i s různými podobami třtiny, melasy a dalších zajímavostí z průběhu výroby, historie až přes rumové mýty. Budeme ochutnávat následující rumy: + welcome drink (rumový cocktail) • Saint James Imperial Blanc (Martinik) • Barcelo Imperial (Dominikánská republika) • Doorly's XO (Barbados) • Appleton 12 (Jamajka) • Englis Harbour Port Cask (Antigua) • Botran 1893 Solera (Guatemala) • Gold of Mauritius (Mauritius)

Počet je omezen pouze na 10 účastníků ! Hledáte-li vhodný dárek pro "rumaře", rádi Vám zašleme dárkový poukaz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rumová degustace -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...