Rodinný festival na Švestkovém Dvoře

Rodinný festival na Švestkovém Dvoře

Termín: 13.8.2021 15.8.2021
Vstupné:

celý festival: 350 / 315 Kč, sobota: 250 / 200 Kč, pátek nebo neděle: 100 / 80 Kč, rodinné...

13srp - 15srp celý den

Žánr: festivalpro dětidětské


Již tento víkend (13. – 15. 8.) zaplní Švestkový Dvůr v Malovicích u Netolic divadlo, muzika, tanec a rozmanité workshopy pro děti i rodiče.

Od pátečních 17:00 až do nedělních 16:00 se zde představí celá řada uměleckých souborů a umělců z Česka i zahraničí s multižánrovým programem, ze kterého si vyberou děti všech věkových kategorií. V pátek festival zahájí studio DAMÚZA s loutkovou pohádkou s živou hudbou Z tajného deníku Smolíčka Pé, po kterém se představí nonverbální, interaktivní, novocirkusové Hnízdo na nitkách od FysioART. Páteční program zakončí duo Baumann & Henderson, které tvoří členové domácího divadla Continuo, s fyzickým představením HOW THINGS GO.

Sobotní program začne ve 14:00 divadelním představením Frutti di mare od souboru Anička a letadýlko, po kterém bude pokračovat několik dalších divadelních představení. V 15:00 rozloží Waxwing Company své Loutkoviště – pět originálních samostojných konstrukcí pro loutkové divadlo s různými kulisami a sadou loutek určených do veřejného prostoru otevřených ke hře a rozvíjení fantazie celé rodiny, které bude k dispozici až do večerních hodin. V 17:00 si všichni bez rozdílu věku mohou zatancovat na jednu z mála profesionálních kapel, která se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě – Pískomil se vrací. Sobotní večer zakončí vyprávěním autorských příběhů u ohně Jiří Šmirk aka Pírko vypravěč (Storytelling CZ). Nedělení program zařídí Loutky bez hranic s loutkovou pohádkou Bramborové království a DAMÚZA s loutkovou pohádkou Honza pták. Kompletní program naleznete na webu Švestkového Dvora a FB události.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Malovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rodinný festival na...

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (16.1 km)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (21.8 km)

Villa LiduškaBechyně (29 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní zámek Kratochvíle Státní zámek Kratochvíle Netolice (5.5 km)