Zveme vás na lovecký zámek Ohrada na tradiční společnou akci Českomoravské myslivecké jednoty a Národního zemědělského muzea, Národní myslivecké slavnosti. Užijete si celý den jako svátek myslivecké práce a tradic.

Myslivost patří k našim kulturním klenotům. Nejde jen o činnosti spojené s lovem, pro mnohé je myslivost životním stylem a filozofií. Pestrý život myslivců dokumentuje řada zájmových klubů (např. sokolníků, kynologů, trubačů a dalších), řada amatérských i profesionálních umělců a spisovatelů, někoho naplňuje pedagogická a vzdělávací činnost, kdy může své zkušenosti dál předávat. Oceněním široké myslivecké práce je vyznamenání předávané v rámci programu Národních mysliveckých slavností.

Každý návštěvník si na slavnostech najde to své, co ho potěší nebo i poučí. Může to být například něco z kynologie, ze sokolnictví, mysliveckého troubení i vábení zvěře. Příjemnou atmosféru doplňují vystoupení hudebních skupin, součástí jsou i prodejní stánky s mysliveckými potřebami.

Národní myslivecké slavnosti jsou ale především místem přátelského setkávání myslivců, jejich rodin a příznivců navzájem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci Hluboká nad Vltavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Národní myslivecké...

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (1 434 metrů)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (7.7 km)

Rodinný hotel BohemiaLomnice nad Lužnicí (22 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (39.4 km)