Dny města nabídnou bohatý program

Na první červnový víkend pro Vás město Jindřichův Hradec už tradičně připravuje Dny města Jindřichův Hradec. Tentokrát slavnosti začínají v pátek 31. května programem na náměstí Míru, kde vystoupí od 19:00 písničkář Láska a hlavní hvězdou večera bude oblíbená skupina Buty, která zahraje od 20:30.

V sobotu 1. června zahájí program od 10:00 vystoupení dechového orchestru, v letošním roce nás navštíví pražská Veselka, která v letošním roce oslavuje 100. výročí narození svého zakladatele Ladislava Kubeše. Na dechovku naváže ve 13:30 vystoupení českého zpěváka, baviče a multiinstrumentalisty Ivana Mládka s jeho Banjo Bandem, jehož písně dobře znají děti i dospělí a jehož humor nám zpříjemní den.

Od 16:00 vystoupí na náměstí Míru dechový showband Brass Avenue, který u nás vystoupil na Svatováclavských slavnostech před dvěma lety. Od 18:00 se můžeme těšit na zpěvačku Debbi a večer zakončí od 20:00 koncert Kamila Střihavky & Leaders! Sobotní program během dne na náměstí doplní vystoupení bubenického souboru Tam Tam Batucada a provazochodecké přechody přes náměstí Míru. Samozřejmostí jsou stánky s rozmanitou nabídkou nápojů a občerstvení.

Ve spolupráci s Hospicovou péčí sv. Kleofáše jsme pro vás stejně jako v loňském roce připravili Bleší trh pro hospic, který se uskuteční na Masarykově náměstí od 10:00 do 18:00 hodin. Bližší informace pro dárce budou uvedeny na webových stránkách hospice.

Sobotní program nebude probíhat jen na náměstí, a vzhledem k tomu, že na tento den připadá Den dětí, bude určen zejména nejmenším návštěvníkům. Muzeum fotografie a MOM připravilo program s názvem Dětský den a Báječný jarmark, který zahrnuje dětské dílničky, fotografování s letní tematikou a prodej občerstvení a rukodělných výrobků v prostorách muzea. Program bude připravem od 10:00 do 17:00.

Dům gobelínů na tento den připravuje program Zábavné tkaní pro děti a na Hvězdárně a planetáriu prof. Františka Nušla čeká návštěvníky promítání, pozorování oblohy a ukázka virtuální reality.

V neděli 2. června zakončíme Dny města vystoupením orchestru Hudby hradní stráže a PČR, která zahraje od 18 hodin na náměstí Míru.

Buty jsou česká populární hudební skupina, původně z Ostravy, která vznikla v roce 1986 ze skupin U238 a B komplex. Zakládajícími členy jsou Richard Kroczek a Radek Pastrňák. K nim se přidali Vít Kučaj, Ivan Myslikovjan a Luděk...
Ivan Mládek Banjo Band je populární hudební skupina, která hraje od počátku 70. let písně Ivana Mládka. Svojí popularitu skupina získala díky častým vystupováním v zábavných televizních show mimo jiné např. Čundrcountry show...
Kulturní centra - Jindřichův Hradec Akce v obci Jindřichův Hradec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dny města Jindřichův...

Resort JohankaKamenice nad Lipou (21 km)

Rodinný hotel BohemiaLomnice nad Lužnicí (22.2 km)

Vratislavský DůmTřeboň (23.3 km)