Dětská Mattel párty ve Zlatém jablku

Dětská Mattel párty ve Zlatém jablku

Adresa:

Zlín, nám.Míru 174

Termín: 25.6.2015 28.6.2015
Vstupné:

zdarma

25čer - 28čer celý den

Žánr: ostatní akcepro dětisoutěž


Ve čtvrtek 25. červen startuje ve Zlatém jablku velký čtyřdenní maraton plný her a zábavy, během kterého si přijdou na své všechny děti bez rozdílu věku. Ve speciálních herních zónách naleznou panenky Barbie a Monster High, autíčka Hot Wheels a další oblíbené hračky od Mattela. O víkendu potom v rámci moderovaného programu mohou děti soutěžit, tancovat, fotit se s oživlými postavičkami.

Prázdniny ve Zlatém jablku patří již tradičně nejmenším návštěvníkům. Letos si je však mohou začít užívat již v předvečer vysvědčení. Už ve čtvrtek se totiž obchodní centrum zaplní populárními dlouhonohými panenkami, rychlými autíčky a závodními dráhami, mašinkami a dalšími hračkami, se kterými si děti mohou hrát a užít si spoustu zábavy.

V prostorách centra bude umístěno nejen několik herních zón pro nejmenší děti i školáky, ale také například originální fotokoutek s expozicí známého motocyklu Harley ve stylu Barbie. Během víkendu si navíc mohou děti a jejich rodiče pořídit fotografie na památku přímo s živou „Barbínou“, panenkou Monster High, Kenem nebo třeba závodníkem Hot Wheels. Pro děti jsou připraveny v sobotu a v neděli také soutěže a kvízy o atraktivní ceny, tancování s Barbie dancers a řada dalších aktivit.

Akce u příležitosti ukončení školního roku probíhá v hlavní galerii obchodního centra denně od 10 do 18 hodin od 25. do 28. června.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dětská Mattel párty...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)