Povídání o věcech mezi nebem a zemí

Adresa:

Louny, Husova 383

Termín: 4.5.2013
Vstupné:

100Kč

4květen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Srdečně Vás zveme na přednášku léčitele a biotronika pana Davídka,   která se uskuteční v esoterickém centru Gnoze, jež sídlí v Říční ulici v budově Galerie XXL,   v sobotu  4.5. 2013 od 18:00 hod.  

Léčitel Davídek diagnostikuje nemoci z aury člověka, disponuje značnou energetickou silou, jejíž pomocí je schopen pacientům vytáhnout z těla různé nemoci, problémy a ulevit jim od bolesti, případně nasměrovat pacienta na změnu životního stylu a tím trvale vyřešit hlavní příčinu onemocnění . Kromě toho je schopen odhalit různá onemocnění i několik týdnů, měsíců či let dopředu, což je velkou výhodou pro pacienta, který může s předstihem vzniklý problém řešit.   Pan Davídek bude přednášet o energiích, příčinách onemocnění a o věcech mezi nebem a zemí.   Rovněž bude prostor pro zodpovězení Vašich otázek.   Na závěr přednášky bude léčitel působit léčivou silou na dobrovolníky, kteří budou moci ucítit sílu léčivé energie.  

Rezervace vstupenek v klubu (recepci) centra Gnoze, na adrese Říční 756 v Lounech nebo telefonicky na čísle 415 655 813.

Těšíme se na Vaši přítomnost.   Se srdečným pozdravem Ezoterické centrum Gnoze

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Povídání o věcech...

Restaurace NauticoMost (21.9 km)

Wellness Hotel SvobodaRakovník (29.4 km)

Sporthotel SletištěKladno (30.9 km)