NP Sarek – poslední evropská divočina (přednáší Helena Křenková)

Adresa:

Praha 9, Chlumecká 765/6

Termín: 10.1.2017

10leden úterý 18:00

Žánr: ostatní akcezdarma


Sarek je symbolem evropské divočiny a rovněž posledním místem bez jakýchkoli stop lidské činnosti díky nejpřísnější ochraně přírody. Na seznamu UNESCO jej najdeme jako oblast Laponia. V Sareku leží nejkrásnější evropská říční delta s neprostupnými močály.

Žijí zde největší losi, je domovem medvědů, rosomáků, rysů a stovek sobů. Nachází se zde jediné evropské nunatky, neboli štíty vystupující z ledovce. V zelených údolích na sklonku léta dozrávají lány obřích borůvek, morušek a brusinek, které zde nemá kdo vysbírat.

Projekce probíhá v multikině CineStar v Centru Černý Most. Celoroční cyklus pravidelných cestovatelských úterků organizuje a uvádí Karel Wolf (www.kolemsveta.cz). Chcete být součástí programu? Napište na info@kolemsveta.cz.

Vstup pouze pro členy Věrnostního programu Centra Černý Most (členství je zdarma, kde navíc získáte slevy v obchodech a přístup k dalším službám - např. služba osobní stylistky nebo doprovod chůvy při nákupech). === více info na http://centrumcernymost.cz/news-detail/ccm-prednasky-o-cestovani-v-centru-cerny-most

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce NP Sarek – poslední...

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (76 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (208 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (245 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (607 m)