FOOD piknik 2016

Adresa:

Praha 6, Park Ladronka

Termín: 27.8.2016

27srpen sobota 11:00

Žánr: gastrofestivalpiknik


Další ročník oblíbené akce F.O.O.D. piknik je tu! Přijďte si odpočinout a strávit sobotní den s rodinou a přáteli v příjemném prostředí parku Ladronka.

Poslední srpnovou sobotu se všichni sejdeme a užijeme si skvělé jídlo, program a odpočinek na dece, než nám začne zase koloběh nového školního roku. Na místě budou opět k dispozici piknikové koše plné skvělého jídla za symbolickou cenu.

O naše piknikové koše je velký zájem, a proto jsme se rozhodli jejich počet v letošním roce navýšit na 700 ks. Čeká nás již tradičně velké pódium s programem, kde vystoupí nejen redakce časopisu F.O.O.D., ale také známé osobnosti z oboru kulinářství. Odpoledne bude ve znamení hudby a odpočinku na piknikové dece.

Myslíme na rodiny a děti. Opět budeme mít velkou dětskou zónu, kde se ti nejmenší budou moci zabavit a pohrát si. Kromě stánků našich partnerů se můžete těšit na farmářské trhy. Také letos jsme pečlivě vybírali mezi restauracemi, minipivovary či farmáři. A velkou novinkou bude sekce, kterou budou mít pod taktovkou přímo foodblogeři.

Vstup na F.O.O.D. piknik je zdarma, chceme znát naše čtenáře a prožít společný čas nad dobrým jídlem v prostředí městského parku. Park Ladronka nabízí hodně místa, a tak se nemusíte bát, že se na akci budete mačkat. Poslední prázdninovou sobotu, tedy 27. 8. 2016, od 11.00 do 18.00 hodin se na vás moc těšíme a doufáme, že se budete skvěle bavit a užijete si tento den s námi.

Sledujte náš Instagram @casopis_food Už teď můžete začít označovat své foodie fotky #foodpiknik www.foodpiknik.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

19březen úterý 19:00

22březen pátek 19:00

Ubytování v okolí akce FOOD piknik 2016

Villa St. TropezPraha (2.7 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.6 km)