Divadelní představení O Balynce pro děti zdarma

Divadelní představení O Balynce pro děti zdarma

Termín: 24.10.2015
Vstupné:

zdarma

24říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlopro dětizdarma


Navštivte v sobotu 24. 10. dvě divadelní představení pro děti zdarma !

Hraje se od 14 a od 16 hodin v NZM Praha (Kostelní 44, Praha 7).

Národní zemědělské muzeum Praha (NZM Praha) připravilo ve spolupráci s Karlovarským hudebním divadlem  a společností EKO-KOM pohádku pro děti - „O Balynce“, která se bude hrát 24.10 pro veřejnost zdarma.

Pohádka „O Balynce, dobrém štěněti“ je divadelní představení Karlovarského hudebního divadla, které pravidelně jezdí již šestým rokem po kulturních zařízeních celé České republiky a vidělo jej již více než 150.000 dětí z mateřských škol a prvních stupňů škol základních. Minulý měsíc se Balynka předvedla v deseti představeních na Vysočině. Do Prahy Balynka přijede z turné po severní Moravě, kde jej čekají vyprodané sály v Havířově, Frýdku- Místku a Českém Těšíně. Představení má za cíl nejmenší diváky nejen pobavit, ale hlavně ukázat význam recyklace a třídění odpadů.  

Divadelní představení v NZM Praha je hráno v rámci vzdělávacího projektu na podporu třídění odpadů systému společnosti EKO-KOM. Vstupné na všechna divadelní představení jsou zdarma.

Nedílnou součástí každého představení je putovní výstava o třídění Brána recyklace. NZM Praha hostí také dlouhodobou interaktivní výstavu o vývoji a funkcích obalů OD VĚKU SLOUŽÍM ČLOVĚKU. 

Pro případné další zájemce uvádíme kontaktní spojení, buď divadlodeti@seznam.cz nebo přímo telefonicky na telefonním čísle 723689099; www.ekokom.cz, www.nzm.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Divadelní představení...

Tyn Yard ResidencePraha (978 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 036 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 121 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 129 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 134 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 716 m)