Maminy Cup 2015 Praha

Adresa:

Praha 3, Jeseniova 2400/96

Termín: 20.6.2015
Vstupné:

500 Kč

20červen čtvrtek 01:00

Žánr: sportgastrofestival


5. ročník festivalu sportu a zdravého životního stylu MAMINY CUP se uskuteční 20. 6. v Praze ve sportovním areálu ZŠ Jeseniova. Je určen pro všechny ženy a maminky každého věku. Celý den se budete moci věnovat jen sobě a dobíjet energii v úžasné atmosféře festivalu.

Těšit se můžete opět na rozmanité druhy sportů, ale i relaxační aktivity. Hlídání dětí zajištěné. Ambasadorkou se pro rok 2015 stala Eva Šebrlová, zacvičit si budete moci s Hankou Kynychovou a zkusit dance jógu s Pavlou Rožumberskou.

Na programu festivalu MAMINY CUP jsou sportovní a pohybové aktivity v soutěžní i rekreační podobě. Budete se moci stát součástí nikdy nekončícího štafetového běhu maminek Českou republikou MAMINY RUN a porovnat se s ostatními ženami v pestrých soutěžních disciplínách (beach volejbal, badminton, koloběh, atletika atd.).

Chybět nebude ani spousta dárků, tričko projektu a samozřejmě dobré a zdravé jídlo. Festivalu se zúčastnily již stovky žen a maminek, které preferují zdravý a aktivní životní styl. Heslo MAMINY CUPu je: „Není důležité zvítězit ale užít si to!“ Festival se nese v duchu příjemné atmosféry, ve které ženy dobíjí svou energii. Festival je také příležitostí, jak získat radu nebo inspiraci v osobním či profesním životě.

MAMINY CUP je báječný den nejen pro maminku, ale také celou její rodinu. Pro děti je připraven bohatý edukační a sportovní program s celodenním hlídáním (miminka od půl roku a děti do 10 let). Přijeďte sama a užijte si den pro sebe, přijeďte s rodinou a mějte skvělý společný zážitek, udělejte si pořádnou dámskou jízdu s kamarádkami nebo kolegyněmi z práce.

Můžete vytvořit tým kamarádek nebo firemních maminek. Cvičíte s dalšími ženami rády celý rok? Tak vyrazte spolu na MAMINY CUP vyzkoušet svoji kondici tak trochu jinak a užijte si pořádný sportovní kolotoč! Registrujte se na webu akce: www.maminycup.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Maminy Cup 2015 Praha

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 126 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 608 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (1 751 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 617 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 326 m)