Pop-Up: Sklo

Pop-Up: Sklo

Termín: 2.4.2015 30.6.2015

2dub - 30čer celý den

Žánr: výstavyDesign


Designérské talenty a dynamické značky českého současného skla obsadí od počátku dubna na tři měsíce se svými dočasnými obchody a instalacemi přízemní prostory nově vznikajícího Muzea moderního skla ZIBA, které bude sídlit v ikonické budově bývalé Živnostenské banky v pražské ulici Na Příkopě a Nekázanka. Nabídka prostor prezentaci sklářů a designérů je další z řady projektů, kterým se budova ZIBA hlásí ke svému budoucímu poslání, než letos na podzim projde náročnou rekonstrukcí.

Pop-Up: Sklo/Glass uvede výběr výrobců a návrhářů, kteří dokáží skloubit řemeslnou tradici a cit pro krásu materiálu se současnými trendy v designu, moderními technologiemi výroby I originálním tvůrčím přístupem.

Mezi prezentacemi, která nabízí pohled na celé spektrum domácí scény, jsou nezávislá studia a skláři: oceňované studio DECHEM (čerství vítězové Czech Grand Design 2014 a Grand designéři 2014), kolektiv autorů Lukáše a Filipa Houdka, Jiřího Pačinka a Jitky Skuhravé s instalací Made in Bor, vol. II., dale Ateliér skla UMPRUM s instalací programového konceptu ateliéru Ronyho Plesla MANIFEST v režii studia Okolo a take mladá a úspešná značka BOMMA s premiérou nových produktů pod vedením art directorů ze studia Olgoj Chorchoj.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pop-Up: Sklo

Tyn Yard ResidencePraha (312 metrů)

The Emblem HotelPraha (631 metrů)

ValentinskaPraha (745 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (142 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (449 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (740 m)