Prague Fashion Market 2015

Prague Fashion Market 2015

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 24.4.2015 25.4.2015
Vstupné:

zdarma

24dub - 25dub celý den

Žánr: výstavymóda design fashion


Už po jedenácté se zaplní haly 13 a 40 Holešovické tržnice v Praze tím nejlepším od nezávislých designérů, šperkařů a módních návrhářů. Tentokrát pod novým názvem Prague Fashion Market (dříve Holešovice Fashion Market), s podtitulem: Pusť si jaro do šatníku. Od pátku 24 do soboty 25. dubna tu své nové kolekce představí více než 150 módních značek z České i Slovenské republiky. Kromě osvědčených prodejců se můžete těšit také na zbrusu nové návrháře, které jste na trzích s nezávislou módou, šperky a designem ještě neviděli. Připraven bude také bohatý doprovodný program, módní přehlídky, workshopy, živá hudba, divadelní představení a poprvé v rámci akce proběhne i Local Food Market, tedy trh s výběrovými delikatesami od lokálních prodejců.

Prague Fashion Market nabízí to nejlepší pro každého v každém věku. Vybírat můžete z originální nezávislé módy a doplňků pro dámy, nebude chybět ani elegantní móda pro muže a to nejveselejší a nejbarevnější zase potěší ty nejmenší. Brány Prague Fashion Marketu jsou otevřeny v každém počasí, obě haly jsou zastřešené s kvalitním zázemím. Vše si můžete v klidu vyzkoušet, odpočinek po nákupech zajistí pohodový bar a také občerstvení, které bude opět i ve variantách pro vegetariány a vegany.

Local Food Market

V rámci Prague Fashion Marketu proběhne vůbec poprvé také Local Food Market. Mezi halami 13 a 40 tak najdete to nejlepší a nejchutnější od lokálních prodejců.

Vstup je opět zdarma a bez bariér.

Osvědčený Fashion Market pod novým názvem Prague Fashion Market ve vylepšeném kabátě pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab, kterým se už více než tři roky daří pravidelně vytvářet hojně navštěvovanou společenskou akci. Cílem je opět vytvořit prostor pro sdílení kreativního a inspirativního prostředí pro současnou módní a designovou scénu a umožnit tak podporu a prezentaci lokálních tvůrců. Více informací najdete na www.novetrhy.cz

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č. 13 a 40, Bubenské nábř. 306/13

Otevírací doba:
Pátek 24. dubna: 12:00 - 20:00
Sobota 25. dubna: 10:00 - 20:00

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

16červen neděle 10:00

Mint Market Praha

, Rašínovo nábřeží, Náplavka Festival

Ubytování v okolí akce Prague Fashion Market...

Výstaviště HolešovicePraha (1 227 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 897 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 941 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 768 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 969 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)