Body Count feat. Ice-T

Body Count feat. Ice-T

Termín: 17.6.2015
Vstupné:

578

17červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyMetalHip hop

Umělci: Body CountIce-T


Hardcore a trash metaloví Body Count oslavili tento rok 25 let existence vydáním alba Manslaughter a vztyčený prostředníček na všechny strany pokračuje. Kapela která přišla s crossoverem metalu a rapu když Rage Against The Machine ještě studovali pod lavicí na střední komunistický Manifest a když hvězdy milénia jako Limp Bizkit nebo Linkin Park kouřili za školou první joint.

Rapper Ice-T a kytarista Ernie C, jako původní členové Body Count, pěti alby postupně zdokonalili crossover mix metalu, trashe, pouličního punku s nekompromisními “hate” texty a jednoznačným vrcholem je letošní album Manslaughter, kdy nenávist ke zkorumpovanému systému, policii a povrchnosti společnosti nepředpokládá kompromis.

Už asi nikdy se nebude opakovat situace z roku 1992, kdy skladba Cop Killer vzbudila kontroverzi a celostátní nenávist vůči kapele, do které byla zapojena i kancelář presidenta G. W. Bushe, vyvrcholila vyjmutím skladby z alba Body Count a zrušením nahrávací smlouvy u Warner Bros. Nicméně i nové album rozvířilo vody nejen na metalové scéně.

Body Count vede rapper, textař a herec Ice-T, známý svým pravdivým pohledem na život na ulici, na které vyrůstal a která ho zpočátku živila jako zloděje a pasáka. První gangsta hiphop začal vydávat už v roce 1982 a od té doby vydal 8 alb včetně skladeb, které měnily celé hip hopové generace jako O.G. Original Gangsta nebo I Must Stand. Ice-T byl jako první east coast rapper přijat v L.A., kde se stal nejen hip hopovou a metalovou legendou, ale úspěšným hercem, a to i v roli policisty. Zajímavý paradox.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Body Count feat. Ice-T

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)