Prodejní výstava smysluplných hraček "Rosteme pro život"

Adresa:

Praha 4 - Libuš, Meteorologická 181

Termín: 8.11.2014 9.11.2014
Vstupné:

Děti zdarma. Rodina … jednodenní 180 Kč, dvoudenní 270 Kč Dospělý … jednodenní 100 Kč,...

8lis - 9lis celý den

Žánr: výstavypro děti


Chcete pořídit dítěti kvalitní a smysluplnou hračku? Přijměte pozvání na jedinečnou výstavu Rosteme pro život. Prodejní výstava se koná v sobotu a v neděli, 8. a 9. listopadu 2014, v prostorách ZŠ Meteorologická, Praha - Libuš. A děti vezměte určitě s sebou!

U jednotlivých stánků jsou pro ně připraveny dílničky, kde si mohou hrát a tvořit. Na 4. ročníku výstavy budete mít možnost si prohlédnout, vyzkoušet a zakoupit krásné a kvalitní dřevěné hračky, didaktické materiály, stavebnice, hry, potřeby pro výtvarné i jiné tvoření, zajímavé knížky a další věci, které nás při naší cestě rodičovstvím oslovily.

K vidění bude také široká škála Montessori pomůcek. PŘEMÝŠLÍTE, JESTLI VZÍT I DĚTI? Určitě ;-) Děti k této výstavě neodmyslitelně patří. U jednotlivých stánků si mohou hrát a stavět na kobercích nebo tvořit v připravených dílničkách. PRO DOSPĚLÉ můžete se těšit na pestrou nabídku kvalitních a smysluplných výrobků pro děti, máte možnost pozorovat práci dětí ve skutečné Montessori třídě, uvidíte, jak je možné přetvořit svůj domov s příchodem miminka, a podpořit tím jeho vývoj, můžete pozorovat práci dětí ve skutečné Montessori třídě, máte příležitost vybírat si z nabídky kroužků pro děti od rodinných nebo mateřských center, a také možnost získat informace o vzdělávání v MŠ a ZŠ se zaměřením na Montessori pedagogiku. PRO PEDAGOGY A ODBORNÍKY budete mít možnost porovnat originální i neoriginální Montessori materiál, uvidíte připravené prostředí pro děti i s pracujícími dětmi ve věku 3-6 let ve formě "Okna do třídy", můžete se ptát na podrobnosti ohledně nabídky výcviků, kurzů a seminářů, a hlavně se těšit na příjemnou atmosféru a místo pro společné setkávání.

REZERVACE VYSTAVOVANÝCH VÝROBKŮ PŘEDEM Jednotliví vystavovatelé představují postupně sebe a své produkty na naší Facebookové stránce. Máte možnost rezervovat si na FB předem věci, které jste si vybrali a na výstavě si je už jen vyzvednout. Budete mít jistotu, že vám je nikdo nevyfoukne před nosem :) BAZÁREK Přebývají Vám doma hračky, ze kterých děti už vyrostly? Nebo chcete něco z druhé ruky opatřit? Můžete využít náš bazárek přímo na výstavě.

OBČERSTVENÍ Občerstvení pana školníka bude v provozu :-) DÍLNIČKY Jednotliví vystavovatelé mohou vybírat drobný příspěvek na materiál. OTEVÍRACÍ DOBA sobota 8.11. 10 - 17 hod neděle 9.11. 9 - 15 hod Už se na vás moc těšíme :) Na viděnou na výstavě!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea v Praze Akce v MČ Praha 4 - Libuš

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

14kvě - 15kvěcelý den

1dub - 31procelý den

Alfons Mucha

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

Ubytování v okolí akce Prodejní výstava...

Top Hotel PrahaPraha (5 km)

Villa Seven HillsPraha (5.2 km)

Residence TrafickPraha (6.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (8.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.6 km)