O dobrovolnictví v Mexiku

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 17/3

Termín: 28.4.2014
Vstupné:

zdarma

28duben čtvrtek 01:00

Žánr: výstavyfotografiefotkymoderní


Vážení přátelé a příznivci Latinské Ameriky, jménem United Vision Vás srdečně zveme na kulturní událost Prezentaci fotek - léto 2013 z dobrovolnické mise v Mexiku. Naše dobrovolnice Hedvika a Zuzka, které v Mexiku 3 měsíce učily angličtinu, budou prezentovat své fotky z Calakmulu v jižním mexickém státě Campeche, rozkládajícím se mezi Yucatanem, Belize a Guatemalou.

Uvidíte nejen moderní maye, deštný prales a mayské ruiny, ale především vstoupíte do interaktivního dialogu a seznámíte se s dobrovolnickým projektem, který staví most mezi Mexikem a Českou republikou. To vše navíc v prostorách Latin Art Gallery v centru Prahy s latinskoamerickou atmosférou.

Kdy? pondělí 28. dubna 2014 v 19.00 Kde? Latin Art Gallery, Jungmannova 17/3, Praha 1 https://goo.gl/maps/xV59O Akce se koná za podpory našich partnerů Praha Multilingual a Kulturního latinského centra (Centro Cultural Latino de Praga). Těšíme se na Vás! United Vision, o.s. www.united-vision.org www.latin-art.com www.prahamultilingual.com

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce O dobrovolnictví v...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (396 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (878 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (890 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (646 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (348 m)