Bobby Long - "Ode To Thinking" Tour

Adresa:

Olomouc, Sokolská 7

Termín: 18.10.2015
Vstupné:

200,- Kč

18říjen čtvrtek 01:00

Žánr: popfolkcountryfestivalbluesmuzikál


Zpěvák a písničkář Bobby Long (NY) vyráží konečně znovu v říjnu na evropské turné. Předtím ještě vystoupí na legendárním festivalu v Glastonbury. Je to už pár let, kdy vampírský kasovní trhák zdárně nastartoval kariéru nejen skoro neznámým hercům a katapultoval je tak do popředí.

Také britský zpěvák a písničkář Bobby Long vystoupil zcela neočekávaně s „Let Me Sign“, jeho příspěvkem k soundtracku „Twilight“, z pódií londýnských Open-Mic-Nights na pódia mezinárodní. Přitom překvapil především ty, kteří měli předsudky. Long startuje po celém světě slibnou kariéru: číslo 1 hitparády „iTunes Unsigned Charts“, návštěvy u hvězdného redaktora talkshow Jaye Lena v „CBS Early Show“ a kritikové z New York Post a LA Times ho zahrnují chválou.

A to není jen tak bezdůvodně. Už ve dvaceti letech Bobby Long dokázal hloubkou a velice výraznou upřímností jeho hudby a textů a také vyzrálostí a silou jeho neporovnatelného kuřáckého hlasu, že umí přesvědčit jeho výjimečností především pravé milovníky hudby. Bobby Long nekráčí pouze ve stopách svých idolů Boba Dylana a Leonarda Cohena, ale také cestou bluesu, folku a country. Mezitím žije Long už pár let v New Yorku. Proto tento severní Brit někdy zní jako americká folková legenda. Jsou ale momenty, kdy se stále objevuje hravá dětinskost, která z Bobbyho dělá mimořádného muzikanta.

Se svým třetím albem „Ode To Thinking“ přijíždí devětadvacetiletý umělec po dvouleté pauze konečně do Evropy. Bobby Long naživo, to je virtuózní hra na kytaru a poutavé vystoupení „staré duše“ v těle mladého muže, který je muzikálně dospělý. Plnou zádumčivou vášní vykouzlí na pódiu opravdovou poezii. Publikum zažívá „poutavou upřímnost a úžas“ zabalené do textů a not, popsáno slovy magazínu Austin Chronicles. V současnosti je Bobby na svém americkém turné a 27.6. vystoupí na známém festivalu v Glastonbury.

Koncert v Olomouci bude jedinou zastávkou Bobbyho evropského turné v ČR, proto si zajistěte vstupenky včas. Kapacita místa koncertu je omezená. VSTUPENKY: - ArtUm Centrum, Sokolská 7, 779 00 Olomouc - Informační centrum (podloubí radnice), 779 11 Olomouc - ticketbooking@seznam.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bobby Long - "Ode...

Restaurace ARIGONEOlomouc (474 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (608 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.9 km)