Divadelní Flora: Tisíc a jedna Olomouc

Adresa:

Olomouc

Termín: 8.5.2015
Vstupné:

zdarma

8květen čtvrtek 01:00

Žánr: divadloDivadelní Flora


Napadlo vás někdy, že tohle město je obrovská mapa příběhů, do které přibývají den co den nově označená místa? Mapa roste s vašimi příběhy, příběhy vašich přátel a rodiny, ale i s příběhy všech, kteří tu bydlí nebo jen projíždějí... Tito lidé tady totiž něco prožijí, něco vidí, něco cítí a vytváří tak každou minutu další z tisíce bodů na mapě olomouckých příběhů.

Přijďte poznávat Olomouc jinak, než jste zvyklí, a prožijte jeden ze svých příběhů, třeba právě ten tisící a jeden společně. Vytvořte si další body ve vaší vlastní mapě Olomouce a přidejte tam příběhy vašich sousedů. Poznejte ulice Olomouce tak, jak je vidí jiní a dovolte městu, aby se vám měnilo před očima. Najednou bude úplně nové a tak dobrodružné, jako když se hrají bojovky na letním táboře.

Pokud znáte Olomouc tak dobře, že už se ani nedíváte kolem sebe, když jdete po ulici a cestu byste zvládli i poslepu... Pokud Olomouc ještě moc neznáte, ale lákají vás všechny její tajné uličky... Pokud máte Olomouc prošlápnutou a stále vás baví objevovat něco nového... Městská hra Tisíc a jedna Olomouc je právě pro vás. Čeká vás procházka městem se spoustou stanovišť a plnění drobných úkolů. Čekají vás oživlé příběhy všech těch, které s vámi pojí zážitky z jednoho města. Vašeho města. Čeká vás hra. A hra je přece zábava. Tak si s námi pojďte hrát!

Připravili: Barbora Schneiderová, Magdaléna Petráková, Jan Žůrek, Alžběta Kvapilová, VinceZrinyi Gál, Márton Stefler, Tibor Papp, Marryaszovsky Zsolnay Bálint a všichni kdo přispěli zasláním příběhu nebo při realizaci hry

Městská hra je pro všechny zdarma, pro účast je potřeba vyplnit online registraci

Projekt je realizován s podporou Visegrad Residency Programe

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

24červen pondělí

Shirley Valentine

, ulice Sokolská 572/25 Divadlo

9říjen středa 19:00

Ubytování v okolí akce Divadelní Flora: Tisíc...

Restaurace ARIGONEOlomouc (297 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (313 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.6 km)