Hypnoza, astrální cestování, UFO, léčení rakoviny a nemocí

Adresa:

Brno, Kopečná

Termín: 10.2.2012
Vstupné:

200 Kč

10únor čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyvideo


Srdečně zveme na přednášku - Pokračování Nové výzkumy hypnozy, Nové poznatky o UFO, Převratné nové metody léčby rakoviny, AIDS apod. Koná se v Brně dne 10.2 2012 od 18:00 - 20:00 hod v historickém sklípku - Šermířský klub Kopečná 50 v Brně.

Obsahem přednášky - jsou nejnovější objevy a výzkumy předních odborníků o mozku, DNA, nové objevy léčení rakoviny, AIDS a dalších nemocí, kvantová fyzika a lidské emoce, cestování časem a nové výzkumy časoprostoru, jak emoce mění budoucnostNové poznatky o UFO, nové metody co nám věda záměrně tají, Holografická činnost mozku, Tibetské a Asijské metody rozvoje duchovní síly Po přednášce máte možnost si nechat vyložit karty za 450 Kč ( normálně 600Kč)

Souvislosti : jóga, multidimenzionální vesmír, hypnotická progrese, cchci kung, Holografický Vesmír, Tajné výzkumy DNA, UFO, hypnoza a mnoho dalšího v souvislostech. Cena přednášky - 200 Kč. Počet míst na kurzu je kapacitně omezen, je nutné si rezervovat svou účast!!!!! Rezervaci provedete uhrazením vstupného na účet - 517 233 1001 kod banky 5500, Vaší rezervaci a zaplacení potvrdíme emailem Rezervace na email - pavouk2@hotmail.com Na přednášce budete mít možnost si zakoupit speciální CD Speciální CD - Léčení nemocí a Mimozemské struktury a život.

Na přednášce budete mít možnost si zakoupit speciální CD za symbolickou cenu 300 Kc, kde budou informace jak se dnes léčí rakovina a jiné nemoci pomocí netradičních metod,ale i běžnou medicínou, výzkumy odborníků a profesorů apod. soubor videozáznamů mimozemských struktur na marsu, měsíci a jiných planetách, mimozemské UFO apod. - pouze v anglickém znění.

Možnost zakoupit osobně na přednášce., kde bude k celé problematice více informací Pokud máte zájem zakoupit pouze bez přednášky: Cena 300 Kč + 40 poštovné Platbu můžete provézt převodem na účet - číslo účtu 517 233 1001 kód banky 5500, ve zprávě ve zprávě pro příjemce uveďte své celé jméno. a poté objednávku potvrďte emailem na pavouk2@hotmail.com.

CD Vám doručíme do 7 pracovních dní v ČR Lektorem kurzu a přednášky je: Petr Kulík - přes 30 let praxe v bojových uměních, východní filosofii a medicíně, přes 20 let učitel kung fu a lektor mnoha kurzů - čchi kung, klasická malba a kresba, inspirativní a intuitivní kresba, malba mandal a synchronizace mozkových hemisfér, provádí výklad karet a specializuje se na numerologické rozbory osobnosti, osobní rozvoj a práce s energií, čínská diagnostika, buddhismus a Taoismus, léčitelství pomocí reflexní terapie, čchci kung a energií.

Více Info najdete na http://www.zahady-mysteria.cz http://coaching-osobniho-rustu-brno.snadno.eu/Uvod.html,http://www.facebook.com/home.php?sk=group_175035689178964&view=doc&id=182183365130863 http://fineartamerica.com/profiles/peter-kulik.html

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hypnoza, astrální...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...