Včera, dnes a zítra aneb Nové scénky Felixe Holzmanna v Horní Plané

Adresa:

Horní Planá

Termín: 26.4.2014

26duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


Hřbitovní rozhovor, Skleróza, Rozvod... Vzpomínáte na legendární scénky jednoho z nejolíbenějších a nejoriginálnějších tuzemských komiků - Felixe Holzmanna? Milovali jste jeho svérázný humor?

Nostalgicky si přehráváte televizní záznamy jeho vystoupení? V tom případě byste neměli chybět 26. dubna v Horní Plané. Ve městě totiž vystoupí David Šír, který úspěšně pokračuje v odkazu milovaného humoristy, od jehož úmrtí letos uběhne již dvanáct let. Těšit se můžete na známé skeče, které má herec nastudované do posledního detailu. Pomyslnou třešničkou pak bude představení nových scének, ke kterým získal David Šír scénáře z archivu Holzmannovy rodiny.

Interaktivní divadelní představení Včera, dnes a zítra aneb Nové scénky Felixe Holzmanna se uskuteční v Kulturním a informačním centru Horní Planá od 20 hodin.

 

Celý projekt je také ojedinělý tím, že se diváci do vystoupení aktivně zapojí. Sami si vyberou, které scénky chtějí vidět a v jakém pořadí. Výběr je následující: Statistika, Rozvod, Svačina, Ukulele, Skleróza, Hřbitovní rozhovor, Astrologie, Kvíz, Alibi, Domácí úkol, Manželka, Kolegové, Ryba a Včera, dnes a zítra.

 

Neznámé skeče se jmenují například Sportka, Nádraží či Lékař amatér. Podle tvůrců představení nebyly nikdy vysílany. Neobjevily se ani na žádném nosiči. Zkrátka nebyly zaznamenány... Můžete tak nahlédnout pod pokličku utajené Holzmannovy tvorby.

 

David Šír, kterého na pódiu doprovází kolega Mirek Reil, se narodil v roce 1983. Hostoval v divadle Semafor, objevil se i v několika seriálech a filmech. Felixe Holzmanna obdivoval už v dětských letech, kdy si neustále přehrával kazetu s názvem Šprechty Felixe Holzmanna.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Jihočeský kraj Akce v obci Horní Planá

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Včera, dnes a zítra...

Wellness Hotel FrymburkFrymburk (14.7 km)

Villapark Lipno DreamsLipno nad Vltavou (19.2 km)

Rezidence Club CanadaLipno nad Vltavou (20.3 km)