Kaprodrom klub, Olomouc

Kaprodrom klub

Olomouc, Za Andělskou

Není tu akce, kterou Kaprodrom klub pořádá? Přidej ji
Kaprodrom klub je areál určený pro rybáře, sportovci a rodiny s dětmi. Zažijete zde vzrušující chvíle při celoročním rybolovu, kdy zdoláváte kapry, amury, pstruhy, jesetery a spousty dalších ryb, které je možné si také odnést.

Na Kaprodromu v Olomouci zažijete nejen vzrušující chvíle při celoročním rybolovu, kdy zdoláváte kapry, amury, pstruhy, jesetery a spousty dalších ryb, ale najdete zde také klid a odpočinek v přírodním areálu kousek od centra města.

Pro nejmenší je zde lanové centrumpískoviště a spousty dalších atrakcí. Dobré jídlo si můžete dát v restauraci, kde se pro vás připravují čerstvé ryby a jiné grilované speciality. Pořádají se zde i veškeré oslavy a akce - v případě zájmu o některý z víkendových termínů je vhodná rezervace delší dobu předem.

I když zrovna nerybaříte, můžete zde využít koupání, pramice, houpačky, petangového zákoutí, stolního fotbálku a jiné. Dále je vám k dispozici hřiště na plážový volejbal a plážový fotbal.

Kaprodrom klub je sezónní podnik, proto je v zimně občerstvení zavřeno a areál je otevřen pouze pro rybáře a  občerstvení pouze po domluvě např. uspořádání narozenin, svatby, firemní akce. V létě je zde otevřeno od rána od 8 hodin do setmění! Do areálu mohou psi pouze na vodítku.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Kaprodrom klub: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!