Centrum Walzel - fabrika na zážitky, Adršpach

Centrum Walzel - fabrika na zážitky

Adršpach , Dolní Adrpšach

Není tu akce, kterou Centrum Walzel - fabrika na zážitky pořádá? Přidej ji
  • Byli tadybarbora.brandejsova
  • Ohodnoť místo
  • www.walzel.cz

Centrum Walzel to je fabrika na zážitky! Přijďte se pobavit, strávit volný čas s rodinou nebo přáteli, užít si trochu adrenalinu a to za každého počasí!

V Centru Walzel najdete několik atrakcí a vše pod jednou střechou. Pobavit se můžete na bowlingu, který nabízí čtyři profesionální dráhy, na kterých může hrát až 32 hráčů. Pro děti jsou na drahách připraveny speciální výsuvné mantinely, takže jejich vržená koule dojede do toho správného cíle - ke kuželkám. Hru bowlingu můžete ještě navíc doplnit střelbou na přilehlé laserové střelnici. Střílí se z realistických zbraní na projekční plochu, na kterou jsou promítány různé střelecké hry. 

Pro ty, kteří rádi potrápí svoje tělo, nabízí Centrum Walzel několik možností. Využít můžete služby fitness centra, které nabízí jak zónu posilovacích strojů, tak zónu kardio nebo trx pásy. Součástí fitness centra je také lezecká stěna vysoká 13 metrů, na které můžete vyzkoušet horolezení. Stěna má několik cest různých obtížností, jak se dostat na její vrchol. K zapůjčení je na místě veškeré vybavení, v případě zájmu je také možné zajistit instruktora horolezení. Lezení bez zajištění pak vyzkoušejte na boulderingové stěně. A pádu se bát nemusíte, na podlaze pod stěnou jsou rozloženy matrace. 

Po fyzické námaze přichází na řadu odpočinek a relaxace, který Vám nabídne solná jeskyně. Jedna ozdravná kúra v příjemném relaxačním prostředí nahradí až několik dní strávených u moře. Vzduch v solné jeskyni je nasycen částicemi minerálů a stopových prvků, jejichž uvolňování má pozitivní vliv na psychiku a celkovou kondici u dospělých i dětí. V prostorách jeskyně si také můžete zakoupit produkty kosmetické i jedlé soli, vonné svíčky, přírodní mýdla nebo dekorační přeměty. 

A teď trochu adrenalinu. Centrum Walzel nabízí unikátní možnost střelby z ostrých zbraní na třech krytých střelnicích. Najdete zde tři střelecké dráhy o vzdálenostech 16, 25 a 50 metrů. Střílet z ostrých zbraní může každý, tedy i osoby bez vlastní zbraně nebo zbrojního průkazu. Postarají se o Vás zkušení instruktoři, kteří Vás naučí jak bezpečně zacházet se zbraní a chovat se na střelnici. Kdo by si nechtěl vyzkoušet vystřelit ze samopalu nebo klasické "devítky"? V Centru Walzel má možnost zažít tento výjimečný zážitek každý.

Na střelnici je také možné vyzkoušet střelbu z luku. Ač se tento sport zdá na první pohled jednoduchý, je k němu potřeba dostatek síly, koncentrace a trpělivosti. K dispozici jsou luky jak pro dospělé, tak pro děti.  

Po zábavě, fyzické námaze, odpočinku a adrenalinu je na čase se posilnit. Protože s plným žaludkem jde všechno líp. Vydejte se tedy do restaurace Švejk, která se v Centru Walzel také nachází. Nabízí poctivou českou kuchyni, speciality šéfkuchaře a výborné točené pivečko nebo domácí limonády. U Švejka si každý pochutná. 

Tak neváhejte a přijeďte do Centra Walzel! U nás se rozhodně nudit nebudete!



Centrum Walzel - fabrika na zážitky a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Centrum Walzel - fabrika na zážitky: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!