Program Blue Festu je kompletní. Zahraniční interprety doplní Petra Börnerová trio

Program Blue Festu je kompletní. Zahraniční interprety doplní Petra Börnerová trio

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Program festivalu bluesové hudby Blue Fest, který se uskuteční 22. října v pražském Lucerna Music Baru, je kompletní. Dříve ohlášené zahraniční hudebníky Kennyho Neala a Anthonyho Gomese doplní česko-slovenská rodinná hudební formace Petra Börnerová trio.

Projekt české zpěvačky Petry Börnerové a jejího manžela, slovenského hudebníka Tomáše Bobrovniczkého, mohou znát jeho fanoušci ve dvou variantách – jako původní dvojici Petra Börnerová duo, která vznikla roku 2010, či již jako trio, které se navíc skládá i z osmiletého bubeníka Tomáše Bobrovniczkého juniora. Obě verze je možné slyšet v klubech, kavárnách i na hudebních festivalech.

Repertoár tohoto česko-slovenského projektu je postavený na vlastních, ale i převzatých folk-bluesových písních. V roce 2017 získalo duo ocenění v anketě portálu Bluesmusic.cz v kategorii Osobnost české bluesové scény v roce 2016. Petra Börnerová trio zahájí bluesový večer festivalu Blue Fest v pražském Lucerna Music Baru v 19 hodin. Po ní budou následovat vystoupení Anthonyho Gomese a Kennyho Neala.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Petra Börnerová trio

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!