Rammstein rozdávají vstupenky na své koncerty. Máte také zájem?

Rammstein rozdávají vstupenky na své koncerty. Máte také zájem?

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Německá kapela Rammstein se již 20. května vydá na velké turné, během kterého odehraje jen pár samostatných koncertů, a zbytek budou tvořit vystoupení na několika vybraných festivalech po celém světě. Mnoho z těchto vystoupení je již beznadějně vyprodáno, avšak poslední šanci se na ně dostat nabízí sama kapela. Rozhodla se dvěma vybraným fanouškům nejen věnovat lístky na show dle vlastního výběru, ale dokonce je tam i na své náklady dopravit.

Rammstein jsou známi tím, že o své fanoušky opravdu velmi dobře pečují. Každoročně jim před koncem roku posílají vánoční přání, někteří členové se účastní i pravidelných setkání fanklubů, chlapci neodmítají žádosti o autogramy a zároveň patří mezi kapelu, která má do naprosté dokonalosti dotažen i svůj merchandise.

Na oficiálním shopu kapely tak můžete sehnat nejen oblečení všeho druhu v pánském či dámském provedení, ale například i kolo s logem kapely, vlastní vodku značky Feuer Frei, toaster s logem kapely či speciální mýdlo Bück Dich. Mezi bestelllery posledních týdnů patři rammsteinovská tequilla, kufr ve tvaru kanystru či gumové medvídky s logem. A právě s tímto shopem je spojena akce s názvem The Reise, Reise Ticket contest.

Pokud si totiž do konce dubna objednáte cokoliv, co kapela v současné době na svém webu nabízí, jste ve hře! Počátkem května pak budou náhodně vybraní dva, kterým kapela splní velký sen. Dva výherci a jejich doprovod si budou moci vybrat jakýkoliv koncert v rámci nadcházejícího turné, získají na něj zdarma dvě zlaté VIP vstupenky a kapela je na něj ještě doveze. Součástí výhry je totiž i doprava na zmiňovaný koncert a zajištění ubytování ze strany kapely Rammstein.

Vzhledem k tomu, že v rámci turné Rammstein zahrají kromě dvou vyprodaných koncertů v Praze například i v New Yorku, Chicagu, Las Vegas nebo na festivalu ve francouzském městě Nîmes, jde rozhodně o nabídku, která se neodmítá.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Rammstein

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!