O hitu tohoto léta je údajně již rozhodnuto. Už jste slyšeli Despacito?70%

O hitu tohoto léta je údajně již rozhodnuto. Už jste slyšeli Despacito?

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Léto se nezadržitelně blíží a hudební vydavatelství tak masírují rádia a posílají jim zaručené tipy na letní hity. Každoročně tak v tuto dobu nastává boj o píseň, která bude následně v letních měsících nejen velmi úspěšná v hitparádách, ale nejžádanější i v klubech a na diskotékách.

Jednu z těch aktuálně nejúspěšnějších písní tohoto ražení, která pomalu začíná plnit i všechna kritéria, má na svědomí devětatřicetiletý portorikánský zpěvák Luis Fonsi, který se singlem Despacito v minulých týdnech zabodoval nejen ve španělské, ale například i v americké prodejní hitparádě.

Jeho song, ve kterém si zahostoval i jeho portorikánský kolega Daddy Yankee (pamatujete na jeho hit Gasolina?), slaví velké úspěchy ale i na YouTube, kde počet zhlédnutí klipu k této písní překročil hranici jedné miliardy! Jak se ale zdá, ten hlavní boom kolem této písně teprve přijde. Minimálně tedy v Evropě.

Před pár dny totiž byl k songu Despacito zveřejněn i nový remix, kde dvojici Luis Fonsi a Daddy Yankee doprovází oblíbený Justin Bieber. Tato nová verze je na YouTube k poslechu od neděle (16. dubna) a už nyní má více než pětapadesát milionů přehrání. Podle zasvěcených tato skvělá čísla naznačují, že právě Despacito má všechny atributy letošní boj  o letní hit vyhrát. Co vy na to, souhlasíte?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!