Depeche Mode představují hosty nadcházejícího turné. V Praze je podpoří duo The Raveonettes

Depeche Mode představují hosty nadcházejícího turné. V Praze je podpoří duo The Raveonettes

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Depeche Mode se již za pár týdnů vydá na velké turné, se kterým se opět vrátí i do České republiky a na Slovensko. Necelý měsíc před začátkem evropské části, která bude čítat čtyřiatřicet zastávek, kapela zveřejnila seznam speciálních hostů, kteří budou mít za úkol rozehřát publikum na jejich koncertech.

Kapela si vybrala čtyři hosty, které si rozdělila na čtyři přibližně stejné úseky, po které je budou doprovázet. Prvním bude dánské indie rockové duo The Raveonettes, které bude Depeche Mode předskakovat od prvního koncertu ve Stockholmu (5. května) až po pražskou zastávku, která se uskuteční 24. května. Zmiňovaná kapela má na svém kontě již osm alb, to poslední s názvem 2016 Atomized vyšlo letos v únoru a sklidilo pochvalu i u odborné kritiky.

Dalšími hosty turné budou britští The Horrors, kteří Depech Mode podpoří od koncertu v Lipsku po koncert v Mnichově, tedy v období mezi 27. květnem a 9. červnem. Třetím vystupujícím v rámci turné bude experimentální americká kapela Algiers, která bude širší veřejnosti známa až od letošního roku, kdy zremixovala pro Depeche Mode aktuální singl Where’s The Revolution. Poslední podporou na turné britské legendy bude Maya Jane Coles, britská producentka a DJka, která se představí na posledních šesti evropských koncertech.

Depeche Mode v současné době finišují s přípravami na nadcházející turné, a omezují tak veřejné promo aktivity k desce Spirit. V uplynulých týdnech odehráli pro veřejnost i několik zkrácených koncertů, přičemž ten nejúspěšnější se uskutečnil v březnu v Berlíně a byl přenášen i naživo. Podle právě zveřejněných údajů společnosti Telekom, která jej pořádala, šlo zároveň o doposud nejúspěšnější livestream v dějinách. Na přenos se po světě dívalo více než 1,5 milionů fanoušků a zároveň šlo i o první koncert v dějinách, který byl celý přenášen i přes Twitter.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci: Depeche Mode,

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!