The Rasmus hlásí comeback. Nové album doplní o turné, se kterým se zastaví i v Praze

The Rasmus hlásí comeback. Nové album doplní o turné, se kterým se zastaví i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Finští The Rasmus patřili zhruba před deseti lety mezi nejúspěšnějších evropské kapely. Poslední léta ale bylo kolem tohoto čtyřčlenného seskupení naprosté ticho. To se ale v tomto roce změní. Kapela ohlásila comeback, představila nový singl, plánuje nové album a taktéž se vydá na velké turné, se kterým dorazí i do Prahy.

The Rasmus se globálně prosadili hity jako In The Shadows, No Fear, Sail Away, First Day Of My Life nebo Guilty. Své úspěchy v roce 2009 zrekapitulovali výběrovým albem, po kterém v roce 2012 následovalo další studiové album. Zpěvák Lauri Ylönen stihl vydat i své sólové album, ale poslední léta si kapela užívala zaslouženého odpočinku.

Tedy jen zdánlivě. Již v minulém roce se The Rasmus opět sešli ve studiu a na podzim zveřejnili na sociálních sítích první známky toho, že opět pracují na nových písních. V letošním roce kapela hodlá vydat novou studiovou desku, kterou předznamenává pilotní singl Paradise. Zároveň kapela vyrazí i na velké Dark Matters Tour, se kterým dorazí například do Německa, Polska, Rakouska nebo Francie.

Jednou ze zastávek bude i Praha, kde si kapela na 15. listopadu rezervovala Lucernu Music Bar. Vstupenky na jejich koncert seženete za jednotnou cenu 956 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: The Rasmus

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!