Legendární Sparks v září vydají nové album. V rámci turné ho představí i v Praze

Legendární Sparks v září vydají nové album. V rámci turné ho představí i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud sledujete americkou popovou scénu již několik dekád, jistě jste slyšeli i o kapele Sparks. Toto sourozenecké duo, které tvoří Ron a Russell Maelovi, v letošním roce vydá nové album. Zároveň s ním se vydá i na turné, které se v první polovině září zastaví i v našem hlavním městě.

Sparks fungují od roku 1972 a doposud vydali dvaadvacet studiových alb. Největších úspěchů kapela dosáhla v osmdesátých a devadesátých letech, z kterých si můžeme pamatovat například singly When Do I Get to Sing My Way nebo When I Kiss You (I Hear Charlie Parker Playing). Naposledy o sobě dala znát v roce 2015, kdy se spojila s kapelou Franz Ferdinand a vydala kritikou chválenou desku FFS.

Počátkem září Sparks vydají další studiový kousek, který pojmenovali Hippopotamus. Kolekci patnácti písní, která vyjde 8. září, avizuje titulní song, který si můžete poslechnout pod článkem. Měsíc před vydáním desky se duo vydá na turné, které odstartuje v Kodani. Mezi patnácti zastávkami nebude chybět například Berlín, Brusel, Helsinky, Manchester, Birmingham, Oslo nebo Praha. V pražském Lucerna Music Baru se Sparks představí již 11. září.

Vstupenky na tento koncert se začnou prodávat v pondělí 17. dubna v 11:00 hod. na webu, na pokladně Lucerna Music Baru a v obvyklých předprodejích.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Sparks

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!