SázavaFest potvrdil zahraničního headlinera. Je jím Thomas Anders

SázavaFest potvrdil zahraničního headlinera. Je jím Thomas Anders

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Letošní sedmnáctý ročník festivalu, konající se v srdci Sázavy, nabídne fanouškům populární hudby ikonu tohoto žánru, jejíž skladby se poslouchají napříč generacemi. Thomas Anders, člen populární kapely Modern Talking, vystoupí na SÁZAVAFESTu v pátek 4. srpna.

Thomas Anders, vlastním jménem Bernd Weidung, patří společně s Dieterem Bohlenem k zakladatelům formace Modern Talking, která se především v osmdesátých letech proslavila hity jako Brother Louie, Cheri Cheri Lady nebo You’re My Heart, You’re My Soul, který se vyšplhal na první místo hudebních žebříčků v neuvěřitelných 81 zemích světa. Thomas Anders získal za svou hudební kariéru více než 420 zlatých a platinových desek. Anders vydal také několik sólových alb, mezi které patří asi jeho nejznámější album STRONG, kterého se jen v Rusku prodalo přes milion kopií.

I po více než 40 letech hudební produkce je Thomas Anders stále žádaným interpretem. Dokazuje to i nedávný zpěvákův koncert v pražském Fóru Karlín z 18. března, který byl dlouho dopředu vyprodaný. Organizátoři SÁZAVAFESTu tak s jeho vystoupením vsází na jistotu energické hudební show, která přiláká diváky všech generací.

Kromě Thomase Anderse se mohou účastníci festivalu těšit i na české a slovenské interprety jako jsou Majk Spirit, Xindl X, Miro Žbirka, Čechomor, Lenny, Slza, Václav Neckář, Dara Rolins, Pekař a další. SÁZAVAFEST nabízí také již tradičně oblíbenou Family Fun Zonu, nebude chybět ani prezentace divadel malých forem a exkluzivní autorská čtení. Letošní sedmnáctý ročník festivalu se uskuteční již po páté v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou od 3. do 5. srpna. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Thomas Anders

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!