Kapela OVOCE chce rozdávat drogy dětem80%

Kapela OVOCE chce rozdávat drogy dětem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela OVOCE letos vsadila na vydávání singlů a v novém složení (Pišto, Láska, Franc a Tomy) vypouští do světa již třetí novinku s názvem Drogy dětem. Tu promítla svým nejvěrnějším fanouškům v předpremiéře v zaplněném pražském Rock Café.

Klip s poněkud matoucím názvem však ve skutečnosti o drogách není, vtipně však popisuje jinou závislost - je totiž věnován obětem moderních technologií, lidem, kteří si život bez internetu, smartphonů nebo sociálních sítí nedovedou představit. „Klipem si děláme srandu z lidí, kteří když se 5 minut nepodívají na displej telefonu a nezkontrolují svůj facebook, jsou z toho nervózní... třeba jako já,“ popisuje novinku zpěvák Pišto.

Lehce kontroverzní klip zobrazující scénky z „normálního“ života mimo realitu, které zná asi každý z nás, vznikl v režii Radima Věžníka. O hudební produkci se postaral americký producent Geoff Tyson, který je kromě spolupráce s hollywoodskými studii znám i jako jeden z mála úspěšných studentů u kytarového mága Joe Satrianiho. „Geoffovi jsem pár let dělal doprovodného kytaristu, jsme dobří přátelé a mně se vždycky líbil jeho styl práce i hudba, kterou dělá. Na jeho výraz, když jsem mu poprvé přeložil text Drogy dětem, nikdy nezapomenu,“ popisuje výběr producenta kytarista Láska, od něhož vzešel nápad Satrianiho oslovit.

Je tedy zřejmé, že se do nových singlů OVOCE pořádně opřelo a určitě se máme ještě na co těšit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!