Rammstein si zadělali v České republice na rekord. Pražský Eden vyprodali za pár hodin

Rammstein si zadělali v České republice na rekord. Pražský Eden vyprodali za pár hodin

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Agentura Live Nation před necelým týdnem oznámila, že v květnu příštího roku do České republiky opět doveze kapelu Rammstein. Tisícům fanoušků tak splnila to, po čem více než pět let volali. Předprodej na koncert, který se uskuteční 28. května 2017, začal v pátek úderem deváté hodiny dopoledne, ale pokud jste se k počítači dostali tento den až odpoledne, už jste měli smůlu!

Fanoušci a bohužel i překupníci vzali předprodeje útokem a desítky tisíc vstupenek vykoupili během několika hodin. Bohužel díky tomu, že počet vstupenek nebyl omezen, dostalo se i na ty, kteří lístky nepořídili pro sebe či blízké, ale pro následný prodej s ne zrovna malou přirážkou. Již v dopoledních hodinách tak bylo možné na všech různých internetových bazarech koupit vstupenky na stání u pódia i se čtyřnásobnou přirážkou, tedy zhruba za osm tisíc korun.

Důvod, proč vstupenky na pražský koncert kapely Rammstein šly tak rychle na odbyt, je velmi prostý. Nejen, že německá šestice je u nás velmi populární a každý její koncert v České republice byl vždy beznadějně vyprodán, ale kapela v minulém týdnu ohlásila na jaro a počátek léta pouze osm zastávek, přičemž v drtivé většině půjde o vystoupení v rámci některého z prestižních festivalů. To znamená, že Praha je tak jedním z mála míst, kde kapela odehraje kompletní, tedy nezkrácený setlist, se všemi svými vychytávkami, pyrotechnickými efekty a kostýmy.

Připomeňme, že Rammstein, kteří slaví dvaadvacet let své existence, mají u nás natolik silnou komunitu, že v České republice funguje i oficiální fan klub, který s kapelou a jejím managementem i pravidelně komunikuje. Zároveň se fanoušci pravidelně setkávají a čas od času tyto srazy doplní i vystoupení revivalu, který si připraví kompletní setlist, který nabídla na turné i sama kapela. Další takový sraz se uskuteční již 3. prosince v pražském klubu Exit-us, kde Rammstein Czech Fanclub Revival odehrají setlist z letošního festivalového turné německých Rammstein, neboli ze šňůry s názvem Wir sind wieder da tour, na které kapela představila i nový song Ramm4. Vstup na akci činí pouze 70 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Rammstein

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Více o "Rammstein"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!