Kylie Minogue láká na Vánoce reedicí své loňské desky

Kylie Minogue láká na Vánoce reedicí své loňské desky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Australská zpěvačka Kylie Minogue minulý rok vydala výborné album s názvem Kylie Christmas. To obsahovalo nejen předělávky klasických vánočních songů a několik písní, které byly natočeny speciálně pro potřeby této desky, ale například i song, ve kterém si zahostoval Iggy Pop či virtuální duet s Frankem Sinatrou. Pokud jste toto album minulý rok prošvihli, máte velké štěstí.

Zpěvačka se rozhodla tento titul oprášit a právě letos ho vydává v reedici doplněný o několik novinek. CD vychází 25. listopadu pod názvem Kylie Christmas: Snow Queen Edition a obsahuje šest nových písní, které si zpěvačka opět z velké části vypůjčila. Od kdysi populárních East 17 přepracovala zimní hit Stay Another Day, od kolegů z Coldplay pak jejich vánoční song Christmas Lights.

Kylie se při tvorbě nových songů spolehla i na pomoc jednoho ze svých kolegů - spojila se se zpěvákem Mikou, s nímž natočila novou verzi písně Wonderful Christmastime, songu, který pochází z pera Paula McCartneyho. Pomyslnou třešničkou na dortu je nový singl At Christmas, který zpěvačka právě uvádí do rádií. K písni ještě nemá video, ke slyšení je však níže.

Mimochodem, pokud máte rádi Kylie Minogue a patříte mezi sběratele, dejte si na stranu nějakou tu libru a vyražte do Anglie. Zpěvačka před pár týdny na trh uvedla novou kolekci svíček, která jdou v tamnějších obchodech na dračku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kylie Minogue

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!