Wanastowi Vjecy vydali po pěti letech nové album

Wanastowi Vjecy vydali po pěti letech nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dlouho museli fanoušci Roberta Kodyma a kapely Wanastowi Vjecy čekat na nové studio album. Naposledy je totiž skupina potěšila už v roce 2011, kdy vydala desku Letíme na Wenuši. Nyní se však na scéně objevuje zbrusu nová řadová nahrávka nazvaná Alchymie obsahující hned dvanáct skladeb.

Autorsky se na nové desce podílel především zakladatel kapely a její nejvýraznější tvář – zpěvák Robert Kodym. Značně se zapojil ale také kytarista Tomáš Vartecký, jenž je známý především díky své mnoholeté spolupráci se zpěvačkou Annou K. Jedna ze skladem vznikla jako společné dílo kapely Wanastowi Vjecy a neméně populární formace Čechomor. Posluchači se ale mohou těšit i na další hosty, které se na albu objeví. Nechybí třeba zpěvačka Lenka Dusilová či hudebník Viktor Dyk.

K propagaci nového alba proběhne také autogramiáda kapely, která se uskuteční 30. listopadu od 17 hodin v prodejně Supraphon Musicpoint na Jungmannově náměstí v Praze. Nový hudební nosič skupiny bude prodávaný v síti hypermarketů Tesco. Kapela zároveň na svých oficiálních facebookových stránkách zveřejňuje ukázky nových písní. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!