Bruno Mars odtajnil obsah nové desky. Bude na ní pouze devět písní

Bruno Mars odtajnil obsah nové desky. Bude na ní pouze devět písní

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vydání nové desky Bruna Marse je bezesporu jednou z nejzásadnějších hudebních událostí tohoto podzimu. Zpěvák doposud informace o svojí novince tajil, jen dva dny před jejím vydáním konečně prozradit tracklist a přidal i několik dalších informací.

V pořadí třetí studiový počin amerického zpěváka, který vyjde 18. listopadu, se bude jmenovat 24K Magic, tedy stejně jako pilotní singl. Deska, kterou produkovali nepříliš známí Shampoo Press & Curl, bude mít pouze tři formáty - CD, vinyl a digitální podobu. Na albu najdeme pouhých devět položek a její stopáž bude pouze třiatřicet minut. Zpěvák podobně jako v minulosti nesází moc na zajímavé hosty, jediným slavnějším je zpěvák a skladatel Kenneth Brian Edmonds, kterého hudební svět zná pod uměleckým jménem Babyface.

Multitalentovaný zpěvák a hudebník, jenž se může pyšnit čtyřmi soškami Grammy a titulem nejúspěšnějšího interpreta všech dob (co se prodeje singlů týče), hodlá s novou deskou vyjet i na velké světové turné s názvem 24K Magic World Tour. V Evropě bude mít šňůra, která odstartuje již koncem března příštího roku v Belgii, více než třicet zastávek a Bruna zavede například do Německa, Rakouska, Itálie, Francie, Finska, Portugalska, Španělska a samozřejmě i do Velké Británie.

Česká republika v seznamu prozatím chybí. Doufejme, že si to zpěvák rozmyslí a domácímu publiku nabídne podobnou show jako před třemi lety.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Bruno Mars

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!