Jake Bugg zahraje ve středu v Praze. Jako předkapela vystoupí britští Blossoms

Jake Bugg zahraje ve středu v Praze. Jako předkapela vystoupí britští Blossoms

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po úspěšném vystoupení na Trutnov Open Air Festivalu se britský zpěvák a skladatel Jake Bugg vrací zpět do České republiky. Již ve středu 16. listopadu zahraje ve Velkém sále pražské Lucerny. A nedorazí sám. Jako předkapela vystoupí indie popová formace Blossoms.

Jake Bugg letos v červnu vydal své třetí studiové album s názvem On My Way, které zaznamenalo velmi pozitivní reakce. Velkého úspěchu se však dočkaly i jeho předchozí desky Jake Bugg , kterou vydal v roce 2012, a Shangri La, jež vyšla následující rok. Ve  tvorbě Jakea Bugga lze nalézt inspiraci jeho hudebních idolů, mezi které patří Johnny Cash, Jimi Hendrix či kapely The Beatles a The Every Brothers. Nyní přijede o svých hudebních kvalitách přesvědčit české publikum na svůj pražský klubový koncert.

Kapela Blossoms vydala letos své debutové album a vytvořili několik videoklipů. Ten poslední vznikl z písni Blown Rose. I přesto, že skupina funguje teprve od roku 2013, má na svém kontě již významné úspěchy. Podařilo se jí vyprodat londýnskou Scalu i manchesterskou Albert Hall a koncertovala na velkých hudebních festivalech, jako jsou Glastonbury, Field Day, The Great Escape a dalších. Blossoms skončili také na čtvrtém místě v BBC Sound Poll jako kapela, kterou je třeba pozorně sledovat.

Vstupenky na společný koncert Jakea Bugga a kapely Blossoms jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 720 korun. V den konání budou lístky k dispozici na pokladně za 900 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci: Jake Bugg

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!