KOFE-IN oslaví desáté narozeniny velkým pražským hudebním mejdanem. Vstup je zdarma

KOFE-IN oslaví desáté narozeniny velkým pražským hudebním mejdanem. Vstup je zdarma

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela KOFE-IN slaví desáté narozeniny! A při této příležitosti chystá netradiční koncert pro všechny své fanoušky a přátele. Během něj se mohou návštěvníci těšit nejen na oslavence, ale také na mnoho hostů, kteří jsou se skupinou spjati. Celá akce je navíc přístupná zcela zdarma.

Narozeninový koncert se uskuteční ve čtvrtek 3. listopadu v pražském klubu Café v Lese. O start akce se postará opavská kapela Come and Play. Afterparty pak proběhne pod režií DJe Vegyho. Během narozeninového mejdanu se na pódiu objeví například Petr Vrzák z UDG, Aneta Galisová z Prague Conspiracy, Martin Zeller z Cocotte Minute, Lukáš Looky Klofec z Lety Mimo, Terezie Kovalová z Calm Season a další.

Chtěli jsme to pojmout nejen jako oslavu 10 let kapely, ale i jako možnost setkat se s přáteli, se kterými jsme něco během té doby prožili. Za takovou dobu se z některých fanoušků stali spíš přátelé, se kterými se opakovaně potkáváme na našich koncertech,“ vysvětluje frontman skupiny Jan Kunze. Kapela si pro návštěvníky připravila devadesátiminutový koncertní set, během něhož zazní průřez její dosavadní tvorbou.

Chybět nebudou staré hity, jako jsou Kladu si tě na vodu, Sebe mi dej, Levituju, Jediná či Moje dobré nebe. Kapela si však připravila i úplné novinky, které si příznivci skupiny neměli možnost ještě nikdy poslechnout. „V předpremiéře uvedeme také nový videoklip k písni Víme kudy, jehož oficiální zveřejnění plánujeme až na jaro 2016,“ láká Kunze.

Narozeniny oslaví pak kapela také v domovské Opavě, kde se 26. prosince uskuteční i tradiční vánoční večírek. 

Foto: Petr Šafarčík

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Café V lese nabízí i další akce

Umělci: Kofe-in

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!