Chinaski chystají před pauzou čtyři prosincové koncerty. Vstupenky vyprodali během několika dní

Chinaski chystají před pauzou čtyři prosincové koncerty. Vstupenky vyprodali během několika dní

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární česká kapela Chinaski se chystá na pauzu. Ještě předtím potěší své fanoušky čtyřmi exkluzivními koncerty. Tři z nich proběhnou v pražském Lucerna Music Baru. Poslední odehraje v Sono Centrum v Brně. Pokud však nemáte lístky ještě doma v šuplíku, máte smůlu. Celé prosincové turné je totiž beznadějně vyprodané.

Fanoušci kapely vzali předprodeje útokem. Je to totiž jejich poslední šance, kdy vidět Chinaski naživo před téměř roční pauzou. Během ní nebude kapela hrát ani na hudebních festivalech a na pódia se vrátí až na podzim 2017. Volný čas chtějí její členové využít k nahrávání nové desky, kterou začali připravovat již před časem v Austrálii. Za sebou mají také natáčení v londýnských Dean Street Studios.

„Koncept je tentokrát velmi zajímavý. Kapela rozdělila nové písničky do několika nahrávacích etap. A postupně je natáčí ve studiích na různých částech zeměkoule. Nechceme zatím prozrazovat více, ale práci na albu budou moci fanoušci sledovat na kapelovém facebooku,“ vysvětluje Ladislav Vajdička z vydavatelství BrainZone. Chinaski se tak pokusí navázat na úspěch své dosud poslední desky Rockfield, která se velmi brzy po svém vydání stala platinovou a neprodávanější v České republice.

Sérii tří exkluzivních prosincových koncertů odstartuje kapela 11. prosince v pražském Lucerna Music Baru. Tam zahrají i následující dva dny. Poslední show před dlouhou koncertní pauzou odehrají Chinaski 20. prosince v brněnském Sono Centru

Koncerty: 

  • 11. 12. - Praha /Lucerna Music Bar/ 
  • 12. 12. - Praha /Lucerna Music Bar/ 
  • 13. 12. - Praha /Lucerna Music Bar/ 
  • 20. 12. - Brno /Sono Centrum/ 

Foto: Tomáš Beran

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Chinaski

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!