Legendární Paul van Dyk již zítra roztančí Ostravu

Legendární Paul van Dyk již zítra roztančí Ostravu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud lze některého z DJů považovat za opravdovou legendu, tak jednoznačně německého trancového krále Paul van Dyka. Ten se hraní a produkování taneční hudby věnuje již pětadvacet let a stále patří mezi naprostou DJskou a producentskou špičku. To potvrdí i tento pátek, tedy 21. října, kdy se představí v ostravském Trojhalí Karolina.

Paul van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, k čemuž jistě přispívá i jeho úspěšná producentská kariéra. Spolupracoval s hvězdami jakými jsou Depeche Mode, Hurts, Justin Timberlake, Britney Spears nebo Linkin Park.

Milovníky tanečního mága, který ve svém stylu posbíral desítky prestižních cen nebo i nominaci na Grammy, jistě potěší i to, že Van Dyk do Ostravy přiveze své nové album The Politics Of Dancing 3, avšak očekávat můžete také odehrání jeho nezapomenutelných hitů, které Paul představí v live úpravách a nových mixech.

"Před mnoha lety jsem na Ibize zažil něco, co ve mně zanechalo dojem a na co nezapomenu. Sledoval jsem přátele z Tel Avivu a přátele z Libanonu, jak tančí bok po boku - bez války, bez čehokoli dalšího, kromě respektu. V roce 2016 to má dokonce větší význam, než tomu bylo tehdy. Na vlastní oči vidím, jak elektronická hudba spojuje lidi, kteří by se za jiných okolností nesetkali. To je podstata toho všechno - cílem mé hudby je sjednotit lidí," uvedl nedávno Paul van Dyk, který se za DJský pult vrátil po škaredé nehodě, jež se mu přihodila na jaře, jen před pár měsíci.

"Paula velmi zaujala právě architektura Trojhalí Karolina, posílali jsme mu její historii a myslím, že to byla jedna z věcí, proč nabídku přijal. Samozřejmě se nás také ptal, kdo z umělců vystoupil v Ostravě, když jsme řekli, že jediným zajímavým jménem za poslední roky byl Armin van Buuren, myslím, že bylo jasno. Sám Paul má rád nové výzvy a nová města, což se mu za těch 25 let vystupování ani nevidím," dodal za pořadatelskou skupinu II&ME LTD, Adam McRoy.

Jak výše uvedené informace naznačují, zítra se Ostrava může těšit na opravdu nezapomenutelnou show, kterou v rámci line-upu doplní i několik domácích DJů. Chybět nebude Lucca, Michael Burian, Orbith, Martin Gredner nebo Thomas Coastline.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Paul van Dyk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!