Bruno Mars představil novou nahrávku. Je první vlašťovkou z chystané desky

Bruno Mars představil novou nahrávku. Je první vlašťovkou z chystané desky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární americký zpěvák Bruno Mars zveřejnil dnes zbrusu nový singl. Píseň nese název 24K Magic a je předskokankou alba, kterého se fanoušci dočkají již v listopadu tohoto roku. Půjde o třetí studiovou desku, která vychází čtyři roky od poslední nahrávky Unorthodox Jukebox

„Můžete to nazývat prvním singlem, já tomu říkám pozvánka na party,“ láká na nový kousek 24K Magic Bruno Mars. Oblíbený zpěvák na sebe naposledy upozornil v roce 2014, kdy spojil síly s producentem Markem Ronsonem při veleúspěšné písni Uptown Funk. Její zhlédnutí na Youtube se blíží již ke dvěma miliardám.

Skladbu, která se veze na stejné vlně jako zmiňovaný Uptown Funk, mají na svědomí Shampoo Press & Curl, producentské taktovky se ujali Stereotypes. K novému songu vznikl také videoklip, o jehož režii se postaral Cameron Duddy. S ním Bruno Mars spolupracoval již dříve, a to při klipech Gorilla, Treasure, Locked Out Of Heaven či When I Was Your Man. Nová skladba je opět velmi energickým počinem, který naladí posluchače na novou stejnojmennou desku. Ta vyjde 18. listopadu tohoto roku.

Bruno Mars patří mezi nejpopulárnější hudební interprety současnosti. V roce 2011 byl dokonce zařazen listem The Time mezi sto nejvlivnějších lidí na světě. Na kontě má čtyři ceny Grammy, dvacetkrát na ně byl nominován. Do dnešních dnů prodal po celém světě 169 milionů singlových nahrávek, což z něho činí v tomto ohledu nejúspěšnějšího interpreta všech dob. Chystaná deska 24K Magic se tak bezesporu stává jedním z nejočekávanějších alb tohoto roku. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Bruno Mars

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!