Americká zpěvačka Macy Gray přijede do Brna představit své nové album

Americká zpěvačka Macy Gray přijede do Brna představit své nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká zpěvačka Natalie McIntyre, známá především pod svým uměleckým jménem Macy Gray, oznámila termíny koncertního turné, během něhož se po dvou letech vrátí do České republiky. Fanoušci se tak mohou opět těšit na její silné a plné vokály i charismatickou show.

Macy Gray se na světové hudební scéně pohybuje již od roku 1999, kdy vydala své úspěšné debutové album On How Life Is. To se okamžitě dostalo na vrcholy hudebních hitparád. Zpěvačka, skladatelka a herečka okouzlila kritiku i fanoušky fúzí popu, rocku, hiphopu i soulu. V současnosti má na svém kontě již deset studiových alb, nominace i výhru Grammy Awards, několik Brit Awards i rekordní prodeje, které dosahují více než 25 milionů po celém světě.

Svou poslední studiovou desku vydala zpěvačka 9. září s názvem Stripped. Obsahuje jazzové úpravy jejich starších hitů, jako jsou třeba I Try či Sweet Baby. I na tyto songy se mohou těšit návštěvníci českého koncertu, který se uskuteční 25. března 2017 v brněnském Sono Centru. Předprodej vstupenek startuje 5. října v 10 hodin. Lístky jsou k dostání v rozmezí od 890 do 2 490 korun.

Foto: Giuliano Bekor

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sono Centrum nabízí i další akce

Umělci: Macy Gray

Místo konání: Sono Centrum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!